Ξεσπά η Ανδρομάχη για το εξώδικo που έλαβε για το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη» που ανέβασε στο TikTok

Σάλος έχει προκληθεί γύρω από το τραγούδι «Παράλληλη αγάπη» της Άντζυς Σαμίου, το οποίο ανέβασε η Ανδρομάχη στο TikTok κι έγινε γρήγορα viral.

Στη συνέχεια, το εν λόγω κομμάτι κυκλοφόρησε η Χριστίνα Σάλτη στο YouTube, με τον Κώστα Μηλιωτάκη να αναφέρει πως η Ανδρομάχη το είχε ανεβάσει στα social media, χωρίς την άδειά του.

Η Ανδρομάχη μετά από αυτές τις δηλώσεις, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά, σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς μετά από όλα αυτά, ενημερώθηκε πως θα λάβει εξώδικο, αλλά και μήνυση. 

«Νομίζω ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ και εγώ πάνω σε όλο αυτό που έχει γίνει. Εγώ προσωπικά έκανα ό,τι κάνω. 

Αυτό κάνω πάντα. Ανέβασα ένα medley, όπως έχω ξανακάνει άλλες δυο φορές. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα με αυτό. 

Το ότι εγώ ήθελα να κάνω ένα medley με αυτό το κομμάτι, το γνώριζαν όλοι. Το είχα ανακοινώσει σε όλους και στην εταιρεία και στους συνεργάτες μου με τεράστια χαρά. 

Το είχα διαλαλήσει, γιατί περίμενα πώς και πώς να έρθει η στιγμή να το ανεβάσω. Δεν έκανα κάτι κρυφά. Δεν είμαι ύπουλος άνθρωπος. Δεν είμαι τέτοια, δεν τα κάνω αυτά ποτέ. 

Ούτε έχω υποκινήσει ή πιέσει κανέναν να με ακούσει, να βάλει views στα βίντεό μου. Το ότι είμαι εδώ που είμαι, όπου είμαι, το χρωστάω στον κόσμο. Ό,τι έχω καταφέρει και όπου έχω φτάσει, το έχω κάνει μόνη μου», λέει αρχικά η Ανδρομάχη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ανέβασα το “Παράλληλη Αγάπη” σε medley από σεβασμό, για αυτό και έγραψα από κάτω ότι τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και στους ερμηνευτές. 

Μου είπαν ότι ο κ. Μηλιωτάκης θα μου στείλει εξώδικο σε περίπτωση που δεν κατεβάσω τα βίντεο που έχω ανεβάσει. 

Όχι απλά στεναχωρήθηκα, απογοητεύτηκα τόσο πολύ. Είμαι μια κοπέλα που προσπαθώ μόνη μου. Γιατί να φοβίσεις και να τρομάξεις έτσι έναν άνθρωπο; Γιατί να γίνει αυτό; Πάρε με ένα τηλέφωνο, όπως έκανα και εγώ και δεν μου απάντησε».

Στη λεζάντα κάτω από το βίντεό της, έγραψε: «Ας τα πούμε και ας τα ξεκαθαρίσουμε αφού κανένας άλλος δεν το κάνει για εμάς. 

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για όλη σας την αγάπη και την στήριξη, αλήθεια. 

Είστε υπέροχα πλάσματα και είμαι πολύ τυχερή που σας έχω δίπλα μου! Σ’ ευχαριστώ @rania1111 μου που τότε, πριν χρόνια, πίστεψες το “Να’σουν ψέμα”, όσο το πιστεύαμε ο @vasilis_koumentakos κι εγώ! 

Είσαι υπέροχος άνθρωπος και σου χρωστάω πολλά! Σας ευχαριστώ και πάλι όλους! Σας αγαπώ. Spread the music, spread the love». 

epirusblog.gr
5 of 5
Ξεσπά η Ανδρομάχη για το εξώδικo που έλαβε για το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη» που ανέβασε στο TikTok
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8260678884080263250
item