Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: Full in love μετά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere

Ένα γαλλικό κινηματογραφικό φεστιβάλ έκανε τον διάσημο σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Τιμ Μπάρτον να λέει καθημερινά «Αμόρε μίο», καθώς εκεί βρήκε τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο του «απόλυτου θηλυκού» από την Ιταλία Μόνικα Μπελούτσι.

  • Από τον Β. Χονδρογιάννη

Η 52χρονη Βond girl του «Spectre» και Μαρία Μαγδαληνή στο «The Passion of the Christ» ήρθε πολύ κοντά με τον σκηνοθέτη του «Sleepy Hollow» και της σειράς «Wednesday» στη Λιόν της Γαλλίας, τον περασμένο Οκτώβριο. 

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Paris Match», η σπίθα του έρωτα άναψε ανάμεσά τους όταν η Μπελούτσι παρέδωσε στον Μπάρτον βραβείο για τα επιτεύγματα σε όλη την κινηματογραφική του καριέρα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere

Εντύπωση είχε κάνει τότε ότι τη στιγμή που ο Μπάρτον έπαιρνε το βραβείο από τα χέρια της Μπελούτσι αναφώνησε ότι «σε όλη μου τη ζωή δεν ένιωσα ποτέ τόση πολύ αγάπη όσο απόψε».

mpeloutsi

Χωρισμένοι και οι δύο, με δύο παιδιά ο καθένας από τους γάμους τους -με τον Βενσάν Κασέλ η 58χρονη Μπελούτσι και με την Ελενα Μπόναμ Κάρτερ ο 62χρονος Μπάρτον-, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα. 

Πλέον είναι μαζί εδώ και τέσσερις μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων κάνουν ρομαντικές αποδράσεις στο Παρίσι. 

Σε μια τέτοια επίσκεψη προ ημερών τούς κατέγραφε ο φακός του «Paris Match» την ώρα που περπατούσαν αγκαζέ στους δρόμους της πόλης του φωτός.

monica

Η Ιταλίδα σταρ, που έγινε διάσημη μέσα από τους ρόλους της Μαλένα στην ομώνυμη ταινία και της Κλεοπάτρας στο «Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα», είναι γνωστή για την αγάπη που τρέφει για τη χώρα μας. 

Κάθε χρόνο έρχεται διακοπές στην Ελλάδα με τα παιδιά και τις φίλες της, και δεν αποκλείεται φέτος το καλοκαίρι να μας έρθει μαζί με το νέο αμόρε της.

tim

epirusblog.gr
5 of 5
Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: Full in love μετά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2166872705104392168
item