Πρέβεζα: Καρναβαλικο Κομιτάτο Πρέβεζας.....Όλη η Πρέβεζα ένας "Κόκκινος Χορός"- Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το μεγαλύτερο καρναβάλι στην Ήπειρο

To Σάββατο 11 Φεβρουαρίου το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας κλείνει το μάτι με νόημα και απλώνει το χέρι στα καταστήματα Εστίασης που θέλουν να το διοργανώσουν όπως πρέπει και να το ζήσουν.
Ο Απόλυτος αποκριάτικος χορός, ο "Κόκκινος Χορός" γίνεται φέτος σε όσα καταστήματα το θελήσουν και το επιχειρήσουν, με τη συμμετοχή των Χιλιάδων Καρναβαλιστών.
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πρέβεζα, αφού όλη η Πρέβεζα γίνεται ένας "Κόκκινος Χορός" αναφέρει μεταξύ άλλων το Δ.Σ του Κομιτάτου, ενώ παράλληλα κάνει γνωστές τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν την περίοδο της αποκριάς και οι οποίες είναι:
•Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου (μικρές Απόκριες): Καρναβαλοδρώμενα με Παντομίμες από ομάδες Καρναβαλιστών.
•Σάββατο 18 Φεβρουαρίου (μικρές Απόκριες) "Αποκριάτικος γάμος" με Σερενάτα (Καντάδα) και την "Περιήγηση των Καρναβαλιστών". Είναι το κάλεσμα, η πρόσκληση, η πρόκληση, το λαϊκό ξεσήκωμα του Κομιτάτου σε γειτονιές και συνοικίες της Πρέβεζας. "Να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός".

Το τελετουργικό του Αποκριάτικου γάμου θα συνοδεύει αυτοκινητοπομπή με μουσικές, χαρτοπόλεμο, σερπαντίνες σε ένα καθαρά γιορτινό, σε ένα καθαρά Αποκριάτικο κλίμα. Και σε αυτό το κάλεσμα της συμμετοχής στην αυτοκινητοπομπή με αποκριάτικα στολισμένα αυτοκίνητα είστε όλοι και όλες προσκεκλημένοι και προσκεκλημένες.

Η Συνάντηση θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο Ειρήνης, στο παλιό ΚΤΕΛ. Το βράδυ της ίδιας μέρας έρχεται το απόλυτο Αποκριάτικο πάρτι και συγκεκριμένα Μασκέ Disco PARTY από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.
•Σάββατο 25 Φεβρουαρίου: Μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, παρουσιάζει ο γνωστός καλλιτέχνης-μίμος Διονύσης Ζάχος.
•Κυριακή 26 Φεβρουαρίου: Τελετή λήξης του Καρναβαλιού στην Πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα. Βαρκαρόλα στο λιμάνι της Πρέβεζας με καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου, Καπνογόνα, Βεγγαλικά, χορευτικά σχήματα και συναυλία.
Σύλλογοι, σχολεία, φροντιστήρια, καφέ, και παρέες ετοιμάζουν καθημερινά γκρουπ για την παρέλαση του Κομιτάτου, το μεγαλύτερο καρναβάλι σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία.
Στο πλαίσιο αυτό όσοι θέλετε να δηλώσετε το δικό σας γκρουπ ή να συμμετέχετε σε κάποιο από τα γκρουπ που ήδη έχουν γίνει γνωστά μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Σπύρο Πλέουρα στο 6947565249, Χρήστο Λούπα στο 6941606001 και Θωμά Τσούνη στο 6937287704. Επίσης μπορείτε να στείλετε email στο komitatoprevezas2006@gmail.com
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Καρναβαλικο Κομιτάτο Πρέβεζας.....Όλη η Πρέβεζα ένας "Κόκκινος Χορός"- Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το μεγαλύτερο καρναβάλι στην Ήπειρο
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8153880645179980001
item