Άννα Κορακάκη: «Κόντεψε να σπάσει την πόρτα και ήμουν ολομόναχη στο σπίτι»

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη προχώρησε η Άννα Κορακάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα πολύ προσωπικό και δύσκολο περιστατικό, που της συνέβη, όταν ένας άνδρας προσπάθησε να μπει στο σπίτι της.

Πρόκειται για τη μάχη, που έδωσε η ίδια με τον εαυτό της και τον stalker, που την παρακολουθούσε για δύο ολόκληρα χρόνια, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάψει το αυτοκίνητο του συντρόφου της, αλλά και να επιχειρήσει να μπει μέσα στο σπίτι της.

Μεταξύ άλλων θα πει πως «μια μέρα που δεν ήταν ο τότε σύντροφός μου στο σπίτι αποπειράθηκε με ένα φίλο του να μπουν μέσα στο διαμέρισμά μου όταν ήμουν μόνη».

«Κόντεψε να σπάσει την πόρτα και ήμουν ολομόναχη στο σπίτι. Δεν ξέρεις τι θα γινόταν αν έμπαινε. Είχαμε πάρα πολλά: απειλές, εκφόβιζε φίλους μου, δικούς μου ανθρώπους, γνωστούς μου στις δουλειές τους. Ήταν δύο χρόνια ένα μαρτύριο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είπε ότι το σημείο που κατάλαβε ότι πρέπει να κάνει κάτι «ήταν η απόπειρα να μπουν στο σπίτι τότε κάλεσα την αστυνομία, πήγε αυτόφωρο, έγιναν όλες οι διαδικασίες και μετά από λίγους μήνες ήταν ο εμπρησμός του αυτοκινήτου του τότε συντρόφου μου».

«Εκεί μάλιστα κινδύνεψαν και άνθρωποι γιατί ήταν σταθμευμένο στο κέντρο της πόλης, κάτω από μια μεγάλη πολυκατοικία. Κάηκε το μισό κτίριο, κάηκαν κι άλλα οχήματα», κατέληξε η ελληνίδα Ολυμπιονίκης.

epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Κορακάκη: «Κόντεψε να σπάσει την πόρτα και ήμουν ολομόναχη στο σπίτι»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4177566469541116652
item