Νέο ξέσπασμα από την Ιωάννα Τούνη: «Που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε»

Η Ιωάννα Τούνη είναι τρισευτυχισμένη μητέρα και φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media για τη νέα της καθημερινότητα στο πλευρό του μονάκριβου γιου της.

Η Ιωάννα Τούνη είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, το οποίο… δεν έχει μείνει και λίγες φορές ασχολίαστο από το κοινό, ενώ τις περισσότερες φορές δεν είναι για καλό.

Τώρα που έχει γίνει μαμά φαίνεται πως όσοι την παρακολουθούν «πιάνονται» από κάθε κίνησή της και την κατακρίνουν, κατηγορώντας την πως είναι λάθος ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνει και προσπαθεί να φροντίσει το μωρό της.

Μάλιστα, πρόσφατα, έγινε μεγάλος ντόρος για το γεγονός πως έδειχνε στα βίντεό της τον γιο της γυμνό, μόνο με την πάνα του και πολλοί θεώρησαν πως το παιδί κρυώνει και μάλλον το αφήνουν έτσι για διαφημιστικούς λόγους.

Τώρα που ο μπέμπης σαράντισε η ίδια εξήγησε πως θέλει να αρχίσει να προσέχει λίγο πιο πολύ τον εαυτό της και γι’ αυτό άρχισε να πηγαίνει γυμναστήριο.

Την Δευτέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε για ακόμα μία φορά και θέλησε να τους βάλει όλους στην θέση τους.

«Μπλα, μπλα, μπλα ξεκινήσατε που αφήνω το παιδί. Παιδιά το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα.

Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα, έχω το καρότσι, έχω το μάρσιππο, έχω τα πάντα, πάνες, μωρομάντηλα, σκ@τ@κια… Έχω τα πάντα μαζί μου».

«Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει, οπότε αυτά. 

Παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Θα κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε. Αυτά», είπε η influencer.

Και στη συνέχεια έγραψε: «Επίσης μερικοί δεν έχετε άλλες σκοτούρες εδώ μέσα, παρά μόνο που αφήνω εγώ το παιδί μου; Πουθενά! 

Η μαμά του Δημήτρη μένει Πάτρα, την δική μου την έχασα πρόσφατα… και δεν θέλω σε αυτή την φάση γυναίκα να μου τον κρατάει! Το έχω μαζί μου συνέχεια. Ηρεμήσατε τώρα;».

epirusblog.gr
5 of 5
Νέο ξέσπασμα από την Ιωάννα Τούνη: «Που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1715318703878453507
item