Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μπορεί ως «Αργυρώ» στη σειρά «Σασμός» να τραβά… μεγάλα ζόρια, ωστόσο στη ζωή της, είναι ερωτευμένη με τον Θανάση Τότσικα.

Η γνωστή ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον αδελφό του γνωστού ηθοποιού, Αποστόλη Τότσικα, μια σχέση την οποία και επιθυμεί να κρατά μακριά από τα media.

«Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει. 

Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός η οποία εδώ και χρόνια είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τότσικα.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στη Real Life, το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να συγκατοικήσει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι εμπειρίες συγκατοίκησης από προηγούμενες σχέσεις τους φαίνεται πως δεν είχαν πάει πολύ καλά, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως επέλεξαν από κοινού να δοκιμαστούν περισσότερο πριν λάβουν τη μεγάλη απόφαση.

«Η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνο τους, χωρίς να χρειαστεί να πιέσουμε. Η συμβίωση ή ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Κοινή γραμμή και των δύο είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση τους και όχι μόνο, παρόλο που οι στενές παρέες τους απαρτίζονται από προβεβλημένους καλλιτέχνες.

Στενοί φίλοι του ζευγαριού είναι η Δανάη Παππά αλλά και ο Λάμπρος Λάζαρης με τους οποίους έχουν κάνει μαζί κοινές διακοπές.

epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1559044199306985445
item