Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας τραυματίας από το επεισόδιο με πυροβολισμό στα Λαδάδικα - Πώς έγινε

Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα σε όλο το σώμα φέρει ο 44χρονος Ιρακινός που φέρεται να προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, ενώ ο 24χρονος που δέχθηκε τον πυροβολισμό στο πόδι, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 03:30 όταν, για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, ο Ιρακινός που φέρεται να είναι γνωστός στις Αρχές, ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με άτομα που βρίσκονταν έξω από γνωστό νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης, και στη συνέχεια έβγαλε το πιστόλι και πυροβόλησε τον 24χρονο ημεδαπό στο πόδι.

Οι φίλοι του νεαρού τον μετέφεραν με το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και έπειτα συνέχισαν τον έντονο διαπληκτισμό με τον 44χρονο. 

Ύστερα φέρεται πως του επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές, στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα. 

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο έντονος καβγάς πριν εξελιχθεί σε αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε από το εσωτερικό του νυχτερινού καταστήματος.

ladadika_pyrovolismoi___2_
ladadika_pyrovolismoi___3_

Η αστυνομία ειδοποιηθηκε μέσω του 112 και φτάνοντας στο σημείο εντόπισε τον αλλοδαπό τραυματία και σε κοντινή απόσταση από εκείνον ένα φυσίγγιο και έναν κάλυκα, χωρίς όμως να βρουν το πιστόλι. 

Τα υπόλοιπα άτομα που ενεπλάκησαν τράπηκαν σε φυγή.

Ο 44χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική, ενώ ο νεαρός στην ορθοπεδική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραύμα που φέρει είναι διαμπερές και η κατάστασή του δε κρίνεται σοβαρή.

ladadika_pyrovolismoi___4_
ladadika_pyrovolismoi___1_

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας τραυματίας από το επεισόδιο με πυροβολισμό στα Λαδάδικα - Πώς έγινε
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4006933368649691856
item