Το βίντεο που «καίει» την Χέιλι – Φλερτάρει με άλλον άνδρα ενώ είναι μαζί με τον Τζάστιν Μπίμπερ

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν πάρει «φωτιά» τα social media εξαιτίας ενός βίντεο που καταγράφει περίεργες κινήσεις ανάμεσα στη Χέιλι Μπίμπερ και έναν άγνωστο στο ευρύ κοινό άντρα.

Και όλα αυτά ενώ ο σύζυγός της Τζάστιν Μπίμπερ βρίσκεται ακριβώς δίπλα τους.

Οι κάμερες συνέλαβαν τη Χέιλι Μπίμπερ, τον Τζάστιν Μπίμπερ και τον άγνωστο άντρα να διασκεδάζουν σε κλαμπ του Λονδίνου.

Το διάσημο μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ κρατάει ένα ποτό στο χέρι και βρίσκεται ανάμεσα στον Τζάστιν Μπίμπερ και τον άντρα που πασχίζουν όλοι πλέον να ανακαλύψουν την ταυτότητά του.


Και οι δύο χτυπούν με αμηχανία τα χέρια τους στην μπάρα που βρίσκεται μπροστά τους. Τα σχόλια κάτω από το βίντεο που ανέβηκε στo TikTok έχουν πάρει «φωτιά».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν ότι ανάμεσα στη Χέιλι Μπίμπερ και τον άνδρα υπάρχει ερωτική ένταση μπροστά στα μάτια του Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος είναι στον κόσμο του και δεν δείχνει να ενοχλείται.

Όσο για την ταυτότητα του άγνωστου άντρα, οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι αναφέρουν πως πρόκειται για σωματοφύλακά της, ενώ άλλοι σημειώνουν πως είναι ο Luiz Mattos, ο αντιπρόεδρος της IMG και μάνατζερ της Τζίτζι Χαντίντ.

Το κατά πόσο τελικά κάποιος έβγαλε λαβράκι μέσα από πλάνα που ανέβηκαν στο TikTok θα αποδειχθεί μελλοντικά.

Ήταν πριν από έναν χρόνο που η Χέιλι Μπίμπερ σόκαρε τους θαυμαστές της, αποκαλύπτοντας την τρομακτική περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. 

Η είδηση πως η Χέιλι Μπίμπερ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο έκανε τον γύρο του κόσμου.

«Πάλεψα για καιρό με το άγχος. Αγωνίστηκα. Έπαθα διαταραχή μετατραυματικού στρες, λόγω του φόβου μήπως μου συμβεί ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά αρκετό καιρό αργότερα στο podcast «Run-Through with Vogue».

epirusblog.gr
5 of 5
Το βίντεο που «καίει» την Χέιλι – Φλερτάρει με άλλον άνδρα ενώ είναι μαζί με τον Τζάστιν Μπίμπερ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 65482187007443343
item