Κακός χαμός ανάμεσα σε Χριστίνα Σάλτη και Ανδρομάχη για το σουξέ «Παράλληλη αγάπη»

Μια «Παράλληλη αγάπη» από τα παλιά έφερε σε αντιπαράθεση δύο σύγχρονες τραγουδίστριες. 

Οπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγες εβδομάδες, η μεγάλη επιτυχία, σε σύνθεση Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Σμαρούλας Μαραγκουδάκη, που ερμήνευσε πρώτη η Αντζυ Σαμίου το μακρινό 1999, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε επανεκτέλεση από τη Χριστίνα Σάλτη.

Ωστόσο, προτού βγει στον αέρα από την Panik Records, η Ανδρομάχη, η οποία είχε εκπροσωπήσει πέρυσι την Κύπρο στη Eurovision, πρόλαβε και το έκανε viral στο TikTok, καθώς το συμπεριέλαβε σε ένα από τα medley της.

«Η Ανδρομάχη έβγαλε το τραγούδι χωρίς να πάρει άδεια, ενώ γνώριζε ότι θα το κυκλοφορήσει η Χριστίνα Σάλτη» τόνισε σε δηλώσεις που έκανε άμεσα ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης στο Star, αντιδρώντας έντονα. 

«Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου, δεν θέλω να ασχολούμαι με διάφορα άλλα που λέγονται. 

Εγώ το έκανα με άδειες το κομμάτι, πολύ τυπικά, δεν έχω κάνει κάτι κακό για να απολογηθώ» σχολίασε από την πλευρά της η Χριστίνα Σάλτη μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Transistor 100,3.

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε, η Ανδρομάχη θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, ανεβάζοντας ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

4374 XRISTINA SALTI 122023

«Δεν είμαι ύπουλη»

«Το ότι εγώ ήθελα να κάνω ένα medley με αυτό το κομμάτι το γνώριζαν όλοι. Το είχα ανακοινώσει σε όλους και στην εταιρία και στους συνεργάτες μου. Δεν έκανα κάτι κρυφά. Δεν είμαι ύπουλος άνθρωπος. 

Ο,τι έχω καταφέρει και όπου έχω φτάσει το έχω κάνει μόνη μου. Ανέβασα το “Παράλληλη αγάπη” σε medley από σεβασμό, γι’ αυτό και έγραψα από κάτω ότι τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και στους ερμηνευτές. 

Μου είπαν ότι ο κ. Μηλιωτάκης θα μου στείλει εξώδικο σε περίπτωση που δεν κατεβάσω τα βίντεο που έχω ανεβάσει. Οχι απλά στενοχωρήθηκα, απογοητεύτηκα τόσο πολύ. Είμαι μια κοπέλα που προσπαθώ μόνη μου. 

Γιατί να φοβίσεις και να τρομάξεις έτσι έναν άνθρωπο; Γιατί να γίνει αυτό; Πάρε με ένα τηλέφωνο, όπως έκανα και εγώ και δεν μου απάντησε» ανέφερε η Ανδρομάχη.

Πνευματικό «παιδί»

sam

Θέση για το θέμα πήρε και η πρώτη ερμηνεύτρια του κομματιού, η Αντζυ Σαμίου, η οποία τοποθετήθηκε υπέρ του Κώστα Μηλιωτάκη. 

«Ο δημιουργός γεννάει ένα “παιδί” και το αφήνει να του φύγει, να πάει στον κόσμο, για να του προσφέρει συναισθήματα! Δεν ξέρει την τύχη του, ρισκάρει να κακοποιηθεί, να χαθεί, να μην πάρει την αγάπη που του αξίζει. 

Κι από την άλλη περισσότερα θα κερδίσουν οι άλλοι από αυτό το δημιούργημα παρά ο ίδιος ο δημιουργός του. 

Μόνο αν έχεις την ευλογία να μπορείς να δημιουργήσεις καταλαβαίνεις την αξία αλλά και την ανάγκη να προστατέψει κανείς το πνευματικό “παιδί” του. 

Ο κόσμος στην Ελλάδα κάποτε θα πρέπει να μάθει να σέβεται τους δημιουργούς, γιατί τους χρωστάει πολλά

Ο ερμηνευτής έρχεται δεύτερος είτε μας αρέσει είτε όχι. Με πολλή αγάπη το λέω!» σημείωσε με νόημα μέσω facebook.

epirusblog.gr
5 of 5
Κακός χαμός ανάμεσα σε Χριστίνα Σάλτη και Ανδρομάχη για το σουξέ «Παράλληλη αγάπη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3714843411104737865
item