Πρέβεζα: Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας - Όλοι και όλες στα Γκρουπ....Κανείς & καμία χωρίς αποκριάτικη στολή!

Φίλες και φίλοι, μετράμε πλέον ώρες για την κορύφωση των φετινών Αποκριάτικων εκδηλώσεων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου με τη Μεγάλη με άρματα Παρέλαση (ώρα συνάντησης Γκρουπ 18.30-ώρα συνάντησης αρμάτων ώρα 17.30 ώρα έναρξης 19.00 αφετηρία Λ.ειρήνης παλιό ΚΤΕΛ-Τερματισμός Πλατεία Ανδρούτσου) και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με την τελετή λήξης του Καρναβαλιού (ώρα 19.00 στην πλατεία Δικαστηρίων από την πλευρά του λιμανιού).

Φίλες και φίλοι η φετινή μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας θα αποτελέσει μια εκτόξευση χαράς στα μονοπάτια της φαντασίας, του κεφιού, του ξεφαντώματος και της πολυχρωμίας. 

Θα φωτιστούν τα σώματα και οι ψυχές και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλουμε αυτά που μας απασχολούν στην άκρη και να δώσουμε χαρά στον εαυτό μας κι αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπούν. 

Για σας της τελευταίας στιγμής υπάρχουν ακόμη γκρουπ που μπορούν να εντάξουν κόσμο, ενταχθείτε αμέσως και ζήστε μια μοναδική εμπειρία στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας που είναι μοναδικό σαν δακτυλικό αποτύπωμα. Για σας που δεν προλαβαίνετε ή δεν επιθυμείτε να ενταχθείτε σε κάποιο Γκρουπ, φορέστε όποια αποκριάτικη στολή έχετε ή θέλετε και ελάτε να παρελάσετε μαζί μας! 

Φίλε Επισκέπτη, φίλη Επισκέπτρια από όπου κι αν έρχεσαι στην αποκριάτικη πρωτεύουσα της Ηπείρου για να απολαύσεις το μεγαλύτερο Καρναβάλι σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία που διοργανώνει στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο, μπορείς φορώντας μια οποιαδήποτε Αποκριάτικη στολή έχεις ή θέλεις και να έρθεις να παρελάσεις ελεύθερα μαζί μας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Η πιο ελεύθερη γιορτή σε προκαλεί και σε προσκαλεί, ζήσε την με τη ψυχή σου!

Οι ώρες πλησιάζουν να μη μείνει ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΜΙΑ χωρίς Αποκριάτικη στολή. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας είναι οδηγός της μεγάλης γιορτής, μη στερήσεις από τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αυτή τη μεγάλη γιορτή!

Καλή Αποκριά, καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες-Του Κομιτάτου η γιορτή πάλι ξανά μας προκαλεί και μη το σκέφτεσαι πολύ φόρα κι εσύ μία στολή!

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας - Όλοι και όλες στα Γκρουπ....Κανείς & καμία χωρίς αποκριάτικη στολή!
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 978827230967864099
item