Γιάννενα: Η Αστυνομία έσωσε βρέφος λίγων μηνών που είχε χάσει τις αισθήσεις του

Σε  μια αλλιώτικη επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Ιωάννινων όταν έσωσαν ένα βρέφος λίγων μηνών, το οποίο έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί σε πλαίσια της περιπολίας σε χωριό των Ιωάννινων εντόπισαν έναν γονιό να κρατά στα χεριά το παιδί του αναίσθητο, περιμένοντας ασθενοφόρο.

Το πλήρωμα του περιπολικού επιβίβασε τον γονιό με το παιδί στην αγκαλιά, ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και σε λίγα λεπτά κάνοντας χρήση ηχητικών σημάτων κατάφεραν να το μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό ήταν σε ετοιμότητα.

Εν τω μεταξύ το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του δηλώνει πως με βάση το αρχείο καταγραφής εισερχομένων κλήσεων του ΕΚΑΒ, δεν δέχτηκε κλήση για περιστατικό από την ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων, όπου να ζητήθηκε αποστολή ασθενοφόρου προκειμένου να επιληφθεί συμβάντος – διακομιδής βρέφους ασθενούς.

«Η υπηρεσία μας με υψηλό το αίσθημα ευθύνης και της συνείδησης του καθήκοντός της, διαβεβαιώνει όλους τους πολίτες των Ιωαννίνων πως γνώμονας και βασικός στόχος, αν μη τι άλλο, αποτελεί η εξέλιξη, η πληρότητα και η μέγιστη δυνατή κάλυψη των αναγκών υγείας, όπου χρήζουν παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η Αστυνομία έσωσε βρέφος λίγων μηνών που είχε χάσει τις αισθήσεις του
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2610602868066294752
item