Ο Ίλια Ίβιτς και η κόρη του, Άννα Μαρία, απαθανατίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε φωτογραφίες

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς, έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες. Τις δίδυμες Δωροθέα και Μίλα, την Ηλιάνα και την Άννα-Μαρία. 

Μάλιστα η τελευταία εντοπίστηκε με τον μπαμπά της, σε πρόσφατη έξοδό τους στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς και η κόρη του, Άννα-Μαρία, εντοπίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατάνε ανέμελοι.

Η Άννα-Μαρία επέλεξε ένα κόκκινο πουλόβερ με διχρωμία, ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή και λευκά παπούτσια, ενώ ο Ίλια Ίβιτς ένα μαύρο ζιβάγκο, ένα γκρι παντελόνι και ένα καρό σακάκι. 
3943_MARIA_IVITS_ILIA_IVITS_1412023
3937_MARIA_IVITS_ILIA_IVITS_1412023
3927_MARIA_IVITS_ILIA_IVITS_1412023
Η Άννα Μαρία Ίβιτς έγινε 18 ετών
Η Ελένη Πετρουλάκη ευχήθηκε πριν από κάποιες εβδομάδες στη 18χρονη κόρη της Άννα Μαρία Ίβιτσ. 

Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Πετρουλάκη, με αφορμή την ενηλικίωση της μεγαλύτερης κόρης της, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο εξέφρασε δημόσια τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της. 

«HAPPY BIRTHDAY Άννα Μαρία Ίβιτς. Ένα γράμμα στην κόρη μου! Σημερα είναι τα γενέθλια σου! Γίνεσαι 18! Σημαντική χρονια και για σένα & για μένα! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω οτι έγινες 18! Τα χρόνια περνάνε σαν αέρας. 

Σαν χθες θυμάμαι που μπουσουλούσες και τώρα τρέχεις σαν άνεμος και είσαι αθλήτρια στίβου! 10 χρονια σε Περίμενα και δεν είναι τυχαίο το όνομα σου (Άννα Μαρία) που δόθηκε μετά από μεγάλη πίστη δικη μου στην Παναγία και που ήμουν σίγουρη ότι θα «έρθεις»! 

Από την πρώτη στιγμή που σε αγκάλιασα ήξερα πως δε θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ.

Ήρθες και ομόρφυνες την ζωή μου , έδωσες νόημα και συνεχίζεις... ΕΣΥ & οι αδερφές σου είστε όλος μου ο κόσμος! Σε ευχαριστώ για τις χαρές , για τις συγκινήσεις και για τις ωραίες στιγμές που μου έχεις χαρίσει!

Σου εύχομαι να είσαι πάντα γερή και τυχερή στην ζωή σου ,αλλά και δυνατή για να μπορείς να διανύσεις όλα τα μονοπάτια και να ξεπερνάς όλα τα εμπόδια με ευκολία!

Να πετύχεις όλους τους στόχους που έχεις και να καταφέρεις να είσαι περήφανη για σένα για όλη την διαδρομή που θα κανεις! 

Εγώ θα είμαι δίπλα σου κάθε στιγμή , κάθε λεπτό να τα υπομένω όλα και να πονάω εγώ για σένα! Σου εύχομαι αυτά τα γενέθλια να σου φέρουν όλα όσα ονειρεύεσαι και να ανοίξεις τα φτερά σου σαν Άγγελος!

Σε αγαπώ πολύ. Όσο δεν φαντάζεσαι» έγραψε η γυμνάστρια για τη 18χρονη κόρη της, συγκεντώνοντας πλήθος likes και σχολίων. 

 Δείτε τη δημοσίευση 


H Αννα Μαρία Ίβιτς έχει κληρονομήσει την ομορφιά των γονιών της και το καλλίγραμμο σώμα της μητέρας της. H νεαρή είναι ξανθιά με μακριά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια, ενώ ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον στίβο.Δείτε βίντεο: Ο Ίλια Ίβιτς και η κόρη του, Άννα Μαρία, αγκαλιά στο κέντρο της Αθήνας
βο.



Φωτογραφίες: NDPPHOTO / NDP PHOTO

Δείτε βίντεο: Ο Ίλια Ίβιτς και η κόρη του, Άννα Μαρία, αγκαλιά στο κέντρο της Αθήνας
epirusblog.gr
5 of 5
Ο Ίλια Ίβιτς και η κόρη του, Άννα Μαρία, απαθανατίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4035619207103374674
item