Αντώνης Τουρκογιώργης: Ώρες αγωνίας για τον θρυλικό ροκά – Περιπέτεια με την υγεία του τον απομάκρυνε από την σκηνή

Ο θρυλικός ροκάς, Αντώνης Τουρκογιώργης που έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στη μουσική σκηνή της χώρας και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας από το 2010, έκλεισε πριν λίγες ημέρες τα 72 του χρόνια.

Την Τρίτη 27 Απριλίου του 2010 σε νοσοκομείο της Αθήνας κατόπιν αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου και έκτοτε δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει ουσιαστικά.

Στη συνέχεια είχε υποβληθεί σε ειδική επέμβαση ενδοαγγειακού εμβολισμού ανευρύσματος εγκεφάλου και με την ολοκλήρωση της τότε επέμβασης οι γιατροί εξέφρασαν στη σύζυγο του την αισιοδοξία τους ότι θα ζήσει, ωστόσο όχι με τον τρόπο που είχε συνηθίσει.

Ο ταλαντούχος μουσικός που ήταν η ιστορική φωνή των Socrates υπήρξε ένας ασύγκριτος δυναμικός περφόμερ τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. 

Ένας δημιουργός ένας ασυμβίβαστος καλλιτέχνης ο οποίος αφοσιώθηκε στην ροκ μουσική και που σφράγισε με την παρουσία του ολόκληρες γενιές.

Η ξαφνική περιπέτεια της υγείας του τον απομάκρυνε από την σκηνή και βρέθηκε σε μεγάλη δοκιμασία ώστε να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Από το 2010 είναι καθηλωμένος.

Στις 10 Οκτωβρίου του 2018, οι φίλοι του έδειξαν πως δεν τον ξεχνούν και οργάνωσαν μια μεγάλη συναυλία με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξή του ώστε να ακολουθήσει αποκατάσταση σε ειδικό θεραπευτικό κέντρο.

epirusblog.gr
5 of 5
Αντώνης Τουρκογιώργης: Ώρες αγωνίας για τον θρυλικό ροκά – Περιπέτεια με την υγεία του τον απομάκρυνε από την σκηνή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8595439613734818350
item