Άρτα: Γ. Στύλιος - Καθορίζεται ανάδοχος για την επικαιροποίηση της μελέτης του Φράγματος Κομποτίου Άρτας

Στην κατακύρωση σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για το έργο «Φράγμα Κομποτίου Άρτας», προχωρά το αρμόδιο Τμήμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Σύμφωνα με σχετική απόφαση (ΑΔΑ: ΨΓΟ44653ΠΓ-ΝΜΟ), το έργο ανατίθεται στον οικονομικό́ φορέα: ΣΟΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε. καθώς υπέβαλε την πλέον συμφέρουσα προσφορά́ ύψους 137.000,00 € (χωρίς Φ.Π.Α.).

Ο τεχνικός σύμβουλος, μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών του θα συμβάλει ουσιαστικά στις εργασίες που απαιτούνται για την ωρίμανση, την προώθηση και την υλοποίηση των μελετών του Φράγματος Κομποτίου.

Με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας της ΝΔ κ. Γιώργος Στύλιος δήλωσε:


«Ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του Φράγματος Κομποτίου γίνεται πράξη. Πρόκειται για ένα έργο για την Άρτα και την Αιτωλοακαρνανία. 

Το φράγμα Κομποτίου υπολογίζεται πως θα καλύψει τις ανάγκες άρδευσης καλλιεργειών έκτασης περίπου 30.000 στρεμμάτων, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της αγροτικής παραγωγής της περιοχής.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον. Η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη ότι δημιουργεί τις κατάλληλες υποδομές για τον πρωτογενή τομέα, κατασκευάζοντας ένα μεγάλο έργο στην περιοχή μας.

Δεσμεύομαι ότι με υπευθυνότητα, όπως απαιτούν οι καιροί, θα συνεχίσω να μάχομαι για τα συμφέροντα της Άρτας και της Ηπείρου».

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Γ. Στύλιος - Καθορίζεται ανάδοχος για την επικαιροποίηση της μελέτης του Φράγματος Κομποτίου Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6714731707418174913
item