Έκανε γλέντι στο σπίτι της η Βανδή με γαρίδες και ουζάκια - Η ηχηρή απουσία του Βασίλη Μπισμπίκη

Μετά από ένα έντονο Σαββατοκύριακο, που πέρασε η Δέσποινα Βανδή, καθώς το Σάββατο βρέθηκε live στο πλατό του J2US και στη συνέχεια τραγούδησε στο Enastron, την Καθαρά Δευτέρα 27/2 την πέρασε παρέα με καλούς της φίλους.

Είναι γνωστό άλλωστε, πως η τραγουδίστρια αγαπάει πολύ το μαγείρεμα και έτσι μέσα από ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε στο Tik tok την είδαμε να μπαίνει για άλλη μια φορά στην κουζίνα της και να ετοιμάζει πιάτα για την παρέα της.

Το γλέντι στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή εν όψει της Καθαράς Δευτέρας

Η νέα εμφάνιση του Μπισμπίκη στο μαγαζί της Βανδή

Ο ηθοποιός, την τελευταία εβδομάδα συζητήθηκε αρκετά για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο νυχτερινό κέντρο που εργάζεται η Δέσποινα Βανδή. 

Μια κίνηση που όλες οι πρωινές και όχι μόνο εκπομπές σχολίασαν. Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια υπήρχαν και αρκετά με χιούμορ, όπως της αποκριάτικης στολής «Βασίλης Μπισμπίκης», με αφορμή τις Απόκριες και ότι ο ηθοποιός συνηθίζει να φοράει πάντα μαύρες μπλούζες.

Το Σάββατο (25/02) που μας πέρασε, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε ξανά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, με την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» να τον εντοπίζει ανάμεσα στους θαμώνες. 

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, σχολίασαν μάλιστα το γεγονός πως ο ηθοποιός αυτή τη φορά δεν επέλεξε μαύρη μπλούζα, αλλά... πουκάμισο.

epirusblog.gr
5 of 5
Έκανε γλέντι στο σπίτι της η Βανδή με γαρίδες και ουζάκια - Η ηχηρή απουσία του Βασίλη Μπισμπίκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2949613265331494167
item