Έκαναν το σπίτι τους να μοιάζει με σαλέ σε ορεινό χωριό - Αγκαλιά στο τζακούζι με φόντο το χιονισμένο τοπίο ο Αλεξάνδρου και η Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έγινε μαμά πριν από λίγο διάστημα και από τότε η ζωή της και η καθημερινότητά της έχουν αλλάξει πλήρως. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να φροντίζει τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με αποτέλεσμα να παραμελεί και τον ίδιο της τον εαυτό.

Τις περισσότερες ημέρες τις περνάει μέσα στο σπίτι τους στην Αθήνα, το οποίο ωστόσο δεν είναι ένα αδιάφορο διαμέρισμα. Πρόκειται για μία μονοκατοικία η οποία διαθέτει έναν πολύ όμορφο εξωτερικό χώρο, τον οποίο έχουν διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να τον εκμεταλλεύονται και τον χειμώνα.

Σαν σαλέ σε ορεινό χωριό το σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι έχει τοποθετήσει ένα τζακούζι και αυτές τις ημέρες που έπεσε χιόνι και το έστρωσε στην περιοχή τους, οι δυο τους θέλησαν να απολαύσουν λίγο χρόνο μόνοι τους, την ώρα που το παιδί του; κοιμόταν και τι καλύτερο από το να μείνουν στο ζεστό νερό βλέποντας το λευκό τοπίο. 

Έκαναν, δηλαδή, το σπίτι τους να μοιάζει με σαλέ σε κάποιο ορεινό χωριό και η ξανθιά influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες, με το κοινό να την ζηλεύει.

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου τζακούζι
Instagram / Ιωάννα Τούνη

«Και όμως δεν είμαστε σε χιονισμένο σαλέ στις Άλπεις, αλλά στο σπίτι μας Αθήνα και απολαμβάνουμε το σπα εξωτερικού χώρου μας.
Μήηηηηπως ζηλεύεις λίγο?

ΔΕΣ ΣΤΟΡΥ!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και δημοσίευσε την επόμενη φωτογραφία στη συνέχεια.

Ιωάννα Τούνη Αλεξάνδρου σπίτι
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Τις προάλλες, μάλιστα, βγήκαν οι τρεις τους στο χιόνι και η νεαρή μανούλα, μάλιστα, δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Κυριακής 5/2, με τους τρεις τους να είναι ξανά αγκαλιασμένοι, αλλά αυτή τη φορά μπροστά στα χιονισμένα δέντρα της γειτονιάς τους.

«Δημήτρης + j + νουνίτο = οικογένεια», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η Influencer.

Ιωάννα Τούνη Αλεξάνδρου μωρό χιόνια

epirusblog.gr
5 of 5
Έκαναν το σπίτι τους να μοιάζει με σαλέ σε ορεινό χωριό - Αγκαλιά στο τζακούζι με φόντο το χιονισμένο τοπίο ο Αλεξάνδρου και η Τούνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5842755790326188700
item