Της έσβησαν εντυπωσιακή τούρτα στον Άγιο Δομίνικο - Το πάρτι που διοργάνωσε ο Λιανός για τα γενέθλια της κόρης του

Τους τελευταίους δύο μήνες ο Γιώργος Λιανός και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη έχουν μετακομίσει από την Αθήνα στον Άγιο Δομίνικο με σκοπό την παρουσίαση του Survivor all star, που έχει αναλάβει για συνεχή χρονιά.

Μέσα από αναρτήσεις, που κάνει το ζευγάρι στο instagram βλέπουμε το πόσο πολύ απολαμβάνουν το χρόνο, που περνάνε στο νησί με το Φεβρουάριο να φαίνεται, πως είναι ο μήνας τους.

Να θυμίσουμε εδώ, πως παρουσιαστής έχει άλλα 3 παιδιά στην Ελλάδα από τον πρώτο του γάμο, τα οποία και περιμένει πως και πως να δει το Πάσχα, που θα τον επισκεφτούν στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Για τον ίδιο το σημαντικό στο κομμάτι της ολοκλήρωσης είναι το γεγονός, πως έχει βρει τον άνθρωπό του και όλα τα άλλα είναι δεύτερα, ωστόσο έχει μιλήσει και το ενδεχόμενο ενός πέμπτου αλλά και για τον θρησκευτικό γάμο.

Λες να επιστρέψεις και να περιμένεις και πέμπτο παιδί;

Όχι, όχι! Αυτό ούτε για αστείο πλέον. Είναι τόσο το τρέξιμο που ρίχνω με τα τέσσερα παιδιά που για πέμπτο παιδί ούτε λόγος. Εγώ έκανα το χρέος μου προς την πατρίδα, σειρά σας τώρα. Έχω και όλες τις ηλικίες: 11,9,8 και σχεδόν 2 ετών.

Με την Κωνσταντίνα έχετε παντρευτεί;

Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την Κωνσταντίνα.

Δε θα κάνετε γάμο;

Αργότερα, αν το θελήσουμε, θα κάνουμε. αλλά πολύ στο μεταξύ μας. Το σύμφωνο μας καλύπτει. Αν το νιώσουμε και θέλουμε, θα πάμε σε ένα μικρό εκκλησάκι, σε μια παραλία με δέκα καλεσμένους και θα κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο, έτσι για εμάς.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Καραλέξη για τα γενέθλια της κόρης της με το Γιώργο Λιανό

Λίγες ημέρες από τα γενέθλια, που έκανε η Καραλέξη στον Άγιο Δομίνικο, την Κυριακή 26/2 μέσα από το instagram αποκαλύφθηκε, πως έχει γενέθλια και η μικρή της κόρη με το Λιανό, με τους δύο να της σβήνουν μια αξέχαστη τούρτα.

«Χρόνια πολλά στο πιο αστείο και γλυκό κορίτσακι», έγραψε η Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Λιανός - Καραλέξη
karalexikonstantina - instagram

epirusblog.gr
5 of 5
Της έσβησαν εντυπωσιακή τούρτα στον Άγιο Δομίνικο - Το πάρτι που διοργάνωσε ο Λιανός για τα γενέθλια της κόρης του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1792878797303903280
item