Γιάννενα: Στο Μέτσοβο ο Κυρ. Μητσοτάκης «παρουσίασε» το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Με μία βόλτα στην πλατεία του Μετσόβου, ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης γιόρτασε την Κυριακή της Αποκριάς, ενώ το απόγευμα της Καθ. Δευτέρας  θα αναχωρήσει για την Αθήνα, μετά από την διήμερη απόδρασή του στην περιοχή, που συνδυάστηκε με πολλές βόλτες στον ορεινό όγκο, για πεζοπορία και ποδήλατο.Από το μενού των επαφών του κ. Μητσοτάκη δε θα μπορούσε να λείψει και το προεκλογικό κλίμα, καν και είδηση για την ημερομηνία των εκλογών δε βγήκε.Προέκυψαν, όμως, ειδήσεις που σχετίζονται με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο νομό Ιωαννίνων, όπου όλα δείχνουν, ότι η τρίτη γυναικεία υποψηφιότητα θα είναι η Αντωνία Κορτζή, αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων και μέλος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, η οποία θα πλαισιώσει την βουλευτή Μαρ. Κεφάλα και την Έλσα Εξάρχου – Κεντέρη, ολοκληρώνοντας τις τρεις θέσεις γυναικών στο ψηφοδέλτιο, δίνοντας τέλος στη φημολογία για την υποψηφιότητα της περιφερειακής συμβούλου με την παράταξη Καχριμάνη, Γιώτας Ναβρόζογλου.
Εκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα, τον υφ. Περιβάλλοντος Γ. Αμυρά, τη βουλευτή Μαρ. Κεφάλα, τον περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη και τον δήμαρχο Μετσόβου Κων. Τζαφέα, στο Μέτσοβο βρέθηκε και ο Σπ. Κωνσταντόπουλος, που θα είναι ο τέταρτος άνδρας υποψήφιος βουλευτής στα Ιωάννινα.

Όλοι μαζί απαθανατίστηκαν σε διάφορες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το βράδυ της Κυριακής, όπως κι σε βίντεο που παρουσιάζουν τον Πρωθυπουργό να επισκέπτεται καταστήματα με παραδοσιακά τυροκομικά και άλλα προϊόντα της περιοχής, αλλά και να βγάζει πολλές selfies με νέους και νέες της περιοχής. 

Πηγή: epirusonline.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο Μέτσοβο ο Κυρ. Μητσοτάκης «παρουσίασε» το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5743977514400816609
item