Κωνσταντίνα Πανταζή: ΧΑΜΟΣ. Τι έκανε ο ΛΕ-ΠΑ όταν η άλλαξε επίθετο η Κόνι Μεταξά;

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κωνσταντίνα Πανταζή ή αλλιώς Κόνι Μεταξά μας συστήθηκε στην ελληνική εκδοχή του Modern Family στο MEGA, δίπλα στους Κώστα Κόκλα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Ζέτα Δούκα και Δημήτρη Μακαλιά.

 

Η Κωνσταντίνα Πανταζή έχει σπουδάσει υποκριτική στην Αμερική και έκανε την πρώτη της απόπειρα με έναν μικρό ρόλο στην τελευταία Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα.

Από τότε πολλά άλλαξαν και κυρίως το επίθετό της, ενώ χρειάστηκε η συμμετοχή της στο J2US για να τη μάθουμε οι περισσότεροι

«Δεν θέλω να με συγκρίνουν με τίποτα και σε τίποτα. Γι’ αυτό και άλλαξα το όνομά μου. Από Πανταζή, το έκανα Μεταξά. Της μητέρας μου».

Πώς όμως αντέδρασε ο πατέρας της;
«Έξαλλος! Φώναζε, έλεγε τα δικά του, ξέρεις τα γνωστά που κάνουν οι γονείς… Αλλά εγώ δεν υποχωρώ, είμαι αγύριστο κεφάλι. Αν πάρω μία απόφαση, δεν την αλλάζω με τίποτα.

Ο πατέρας μου αισθανόταν πολύ άσχημα, ήταν και είναι περήφανος για το όνομά του, ήθελε να το κρατήσω, αλλά εγώ δεν ήθελα. Μπορεί να ήταν σκληρό αυτό που έκανα, δεν ξέρω.

Ο πατέρας μου έχει αδυναμία στο επίθετό του. Ωστόσο, του έχω πολύ μεγάλη αδυναμία!», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town, Κύπρου».

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Πανταζή: ΧΑΜΟΣ. Τι έκανε ο ΛΕ-ΠΑ όταν η άλλαξε επίθετο η Κόνι Μεταξά;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1518728082813601698
item