Ο Μουτσινάς μίλησε πρώτη φορά για το σύμφωνο συμβίωσης με τη Συνατσάκη - "Ηθελα να βρω παρένθετη μητέρα"

Για πρώτη φορά, μετά τις έντονες φήμες που κυκλοφόρησαν πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ επίσημα, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης που είχε υπογράψει με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω και ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου για όλους και για όλα.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε μεταξύ άλλων για το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε πως προέβησαν σε αυτή την πράξη, ώστε να μπορέσει εκείνος να αποκτήσει ένα παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Οπως είπε χαρακτηριστικά: "Με την Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψα ένα σύμφωνο συμβίωσης. 

Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μια διαδικασία για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το δικό μου παιδί και δυστυχώς, από το δημαρχείο που καταθέσαμε, είδαν τα ονόματα και παντού υπάρχουν οι γνωστοί των γνωστών. 

Το έδωσαν στη δημοσιότητα και δεν βοήθησε καθόλου στην υπόθεση, όπως καταλαβαίνουμε, αλλιώς θα είχα φέρει το μωρό και θα το κουνούσα δίπλα μου".

"Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα", τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

"Ζητούμενο τα παιδιά, αλλά κάθε φορά κάτι κομπλάρει"

Ο παρουσιαστής μίλησε για την έντονη επιθυμία να αποκτήσει δικά του παιδιά.

Ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως "τα παιδιά με ενδιαφέρουν, όχι η οικογένεια ούτε το mainstream με σύντροφο ούτε και το να παντρευτώ. 

Το ζητούμενο μου είναι τα παιδιά και προφανώς, επειδή προέρχομαι μια οικογένεια που ήταν ό,τι να ΄ναι, ό,τι να ‘ναι πάω και γω να φτιάξω και μου φαίνεται κανονικό. Θα ήθελα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι για παιδιά, δεν ξέρω αν θα μου συμβούν τα παιδιά. 

Έχω κάνει κάποιες προσπάθειες και δεν έχουν φτάσει όπως μου αφηγήθηκαν. Κάθε φορά κάτι κομπλάρει, λίγο το παρακολουθώ και σκέφτομαι "βρε φίλε, μήπως σου το λέει απ’ έξω απ’ έξω, άστο ρε αγαπούλα μου και ηρέμησε". Το διεκδικώ απλά που σταματάμε; Σε ποια προσπάθεια σταματάμε; Εκεί είναι τώρα το ερωτηματικό μου".

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Μουτσινάς μίλησε πρώτη φορά για το σύμφωνο συμβίωσης με τη Συνατσάκη - "Ηθελα να βρω παρένθετη μητέρα"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8600718024483723160
item