Γιάννενα: Από το Μέτσοβο και τα βουνά αυτό το τριήμερο η απόφαση για την ημερομηνία των εκλογών

Από την Ήπειρο και τα βουνά της θα λάβει τελικά ο Πρωθυπουργός τις τελικές αποφάσεις για τον χρόνο των εκλογών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην περιοχή το τριήμερο της Αποκριάς και σύμφωνα με πληροφορίες θα περάσει τις μέρες στην περιοχή του Μετσόβου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδέχεται να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Κόνιτσας και θα περάσει το τριήμερο στην περιοχή όπου θα λάβει και την απόφαση για την ακριβή ημερομηνία των εκλογών.

Στην κυβέρνηση κινούνται ήδη στην κατεύθυνση της διεξαγωγής τους στις 9 Απριλίου κάτι που σημαίνει ότι η προκήρυξη θα πρέπει να γίνει ως τις 10 Μαρτίου.

Η κυβέρνηση αναμένεται να ολοκληρώσει το νομοθετικό της έργο ως τις αρχές Μαρτίου με ένα μεγάλο νομοσχέδιο που θα περιέχει διατάξεις με όλα όσα θέλει να περάσει.

Στις 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί υπουργικό συμβούλιο όπου θα αποφασιστεί η αύξηση του κατώτατου μισθού που θα ισχύσει από 1η Απριλίου.

Επίσης αναμένεται να υπάρξει και ένα «πανηγυρικό» υπουργικό συμβούλιο όπου θα κάνει τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου και θα δώσει το σύνθημα των εκλογών.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Από το Μέτσοβο και τα βουνά αυτό το τριήμερο η απόφαση για την ημερομηνία των εκλογών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3434180385431775647
item