Ηγουμενίτσα: Οι πολύτεκνοι της Θεσπρωτίας έκοψαν την πίτα τους

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Ηγουμενίτσας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, αφού προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου, πρόεδρος του οποίου είναι επί πολλά χρόνια ο δραστήριος και ακούραστος Μιχάλης Λάμπρου, τονίζεται: "Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Κατόπιν πρόσκλησης παρευρέθηκαν οι αιδεσιμότατοι ιερείς π. Πέτρος Παππάς (μέλος του Δ.Σ. και ταμίας) και π. Θωμάς Μούτσιος (πολύτεκνος) της ενορίας Μητροπόλεως Παραμυθιάς "Αγ. Δονάτος", ο βουλευτής Θεσπρωτίας κος Μάριος Κάτσης, η κα Βασιλική Τσώτου, η Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου κα Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσπρωτίας, πολύτεκνος πατέρας και μέλος του Συλλόγου μας κος Αλκιβιάδης Μ. Λάμπρου, η περιφερειακός σύμβουλος Θεσπρωτίας κα Ρεγγίνα Δηλαβέρη, ο δημοτικός σύμβουλος Ηγουμενίτσας πολύτεκνος πατέρας και μέλος του Συλλόγου μας κος Γεώργιος Βασιλειάδης, καθώς επίσης και μέλη του Συλλόγου μας!

Ευχαριστούμε το Economy Market - ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στο Γραικοχώρι για την προσφορά του σε αναψυκτικά και νερά.

Επίσης η κα Ντάσιου Αγγελικη πολύτεκνη μητέρα μας προσέφερε με τα υπέροχα γλυκά! Το φλουρί το κέρδισε η πολύτεκνη οικογένεια του κου Αθανάσιου Βέλλη με έπαθλο την εικόνα του ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ".

epirusblog.gr
5 of 5
Ηγουμενίτσα: Οι πολύτεκνοι της Θεσπρωτίας έκοψαν την πίτα τους
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1590303341992374094
item