ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: Πρωταγωνιστεί στην εξαχρείωση του δημοσίου βίου, για άλλη μια φορά μετά τις υποκλοπές

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ τις προσχωρήσεις της Ελευθερίας Φτακλάκη και του Απόστολου Σπυρόπουλου στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. 

Πιο συγκεκριμένα η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει ότι «τώρα εξηγείται στον ελληνικό λαό, γιατί άνθρωποι που ουδέποτε είχαν ανακηρυχθεί υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, βαφτίζονταν ως "υποψήφιοι" από τους μιντιακούς βραχίονες της Νέας Δημοκρατίας».

«Όλα αυτά τα επικοινωνιακά πανηγύρια δείχνουν το πολιτικό ήθος του κ. Μητσοτάκη. Πρωταγωνιστεί στην εξαχρείωση του δημοσίου βίου, για άλλη μια φορά μετά τις υποκλοπές, συνεχίζοντας την οικογενειακή του παράδοση», επισημαίνει ακόμη το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αποδέχθηκε την πρότασή του για να είναι υποψήφια στις εκλογές στα Δωδεκάνησα. 

Παράλληλα τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Απόστολος Σπυρόπουλος, γιος του πρώην διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου ο οποίος συμφώνησε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος στην Αρκαδία. 

epirusblog.gr
5 of 5
ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: Πρωταγωνιστεί στην εξαχρείωση του δημοσίου βίου, για άλλη μια φορά μετά τις υποκλοπές
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5338627504817859954
item