Πρέβεζα: Πλήθος κόσμου για τα παραδοσιακά κούλουμα στην Πρέβεζα! Φώτο

Πλήθη κόσμου επισκέπτονται την πόλη της Πρέβεζας για να γιορτάσουν τα παραδοσιακά κούλουμα!

Παραλιακή και Ιστορικό Κέντρο έχουν κατακλυστεί από ντόπιους και επισκέπτες!

Ο Δήμος Πρέβεζας ετοίμασε ένα Μεγάλο γιορτινό τραπέζι με σαρακοστιανά και ζωντανή μουσική στη πλατεία μπροστά από το δικαστικό μέγαρο! Υπάλληλοι του Δήμου προσέφεραν στους πολίτες σαρακοστιανά εδέσματα. 

Εκεί βρέθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος μαζί με μέλη της δημοτικής αρχής. Στον χαιρετισμό του ο κος Γεωργάκος αφού αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους συλλόγους του Καρναβαλιού, Γυναικείου και Κομιτάτου που τις προηγούμενες μέρες με τις παρελάσεις έκαναν την Πρέβεζα σημείο αναφοράς του Καρναβαλιού. 

Επίσης ο  Δήμαρχος Πρέβεζας αναφέρθηκε στη σημερινή μέρα που παραδοσιακά η Πρέβεζα προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες. 

Έτσι λοιπόν, με πολύ χορό, μουσική και εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα, η Πρέβεζα γιορτάζει σήμερα την Καθαρά Δευτέρα, τηρώντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων που θέλουν την πόλη μας να είναι σημείο αναφοράς και για τα μουσικά κούλουμα.

Ζωντανή μουσική υπάρχει και φέτος σε πολλά σημεία στο ιστορικό κέντρο με τους καταστηματάρχες της εστίασης να είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν κατοίκους και επισκέπτες.

Ο Δήμος Πρέβεζας έστησε Μεγάλο γιορτινό τραπέζι με δωρεάν σαρακοστιανά, κρασί και ζωντανή μουσική κάνοντας την πόλη μας μια μεγάλη παρέα σε αυτή την όμορφη γιορτή.

Πλήθος ντόπιων και επισκεπτών γιόρτασαν τα κούλουμα υπό τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας του Μιχάλη Ζάμπα και χειροκρότησαν το χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας.


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Πλήθος κόσμου για τα παραδοσιακά κούλουμα στην Πρέβεζα! Φώτο
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6095120285312722179
item