Πρέβεζα: Κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε στο Καναλάκι

Περιοδεία πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, Μαλεζά Ζήνα και Πούμπης Γιώργος μαζί με κλιμάκιο του ΚΚΕ, το πρωί της Τετάρτης 8 Φλεβάρη στο 2ο Λύκειο Πρέβεζας.

Οι υποψήφιοι συνομίλησαν με τους μαθητές αναδεικνύοντας γιατί ένας νέος σήμερα μπροστά σε όλα όσα αντιμετωπίζει στη ζωή και την καθημερινότητά του πρέπει να εμπιστευτεί το ΚΚΕ και στις εκλογές αλλά και στους καθημερινούς αγώνες για το σχολείο και τη ζωή που αξίζει σήμερα στους νέους ανθρώπους. 

Πως μέσα από από την “κόκκινη”, αγωνιστική ψήφο των μαθητών, την ψήφο στο ΚΚΕ, θα πάρουν απάντηση όλοι όσοι έχουν κάνει το σχολείο εξεταστικό κέντρο, όλες διαχρονικά οι κυβερνήσεις που με τα νομοσχέδιο που νομοθέτησαν όλα αυτά τα χρόνια χειροτέρεψαν το σχολείο. 

Αλλά και για το πως ότι κατάφεραν οι μαθητές όλα τα χρόνια το κατάφεραν μέσα από τους μαθητικούς τους αγώνες παλεύοντας για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών τους, ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει, αγώνες που στηρίζει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Καναλάκι Πρέβεζας. Στη σύσκεψη παρευρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Τζίμα Μαρία

Μέλη και φίλοι του Κόμματος συζήτησαν το πώς θα φτάσει πλατιά στον λαό της περιοχής το πραγματικό δίλημμα των εκλογές αν δηλαδή θα βγει δυνατή η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα συνεχίσει τη βάρβαρη πολιτική σε βάρος του λαού ή θα βγει δυνατός και ενισχυμένος ο λαός και το κίνημά του με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ. 

Στη συζήτηση μπήκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός πληθυσμός της περιοχής και που είναι σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις αυτό το διάστημα μέσα από το μπλόκο που έχει στηθεί και στην περιοχή του Φαναρίου διεκδικώντας το να μπορούν να ζουν από τον κόπο τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι κόντρα στα σχέδια τόσο της σημερινής κυβέρνησης όσο και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. 

Το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει καταθέσει προτάσεις τόσο σε επίπεδο βουλής όσο και σε τοπικό επίπεδο που θα ανακούφιζαν τους βιοπαλαιστές αγρότες και δίνει όλες του τις δυνάμεις για την οργάνωση του αγροτικού κινήματος. 

Γιατί το κίνημα των αγροτών είναι αυτό που μπορεί να ασκήσει πίεση ακόμα και να αποσπάσει κατακτήσεις μέσα από την πάλη του που βάζει στο επίκεντρο τις αιτίες που δημιουργούν αυτή την κατάσταση, η ΚΑΠ της ΕΕ αλλά και τα σχέδια των κυβερνήσεων που την υπηρετούν και που οδηγούν στο ξεκλήρισμα της αγροτιάς. 

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε στο Καναλάκι
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4908167829341878218
item