Στον Πόρο Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος - Η φωτογραφία με το τρυφερό φιλί στο στόμα

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου, ωστόσο το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και έχει αποφασίσει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση του. 

Μάλιστα, μετά την αποχώρηση της πρώτης από το Survivor All Star λόγω της αποβολής της, το ζευγάρι είναι αχώριστο και πρόσφατα βρέθηκε για διακοπές στην Αράχοβα.

Μπορεί να μην έχουν κάνει καμία δήλωση μετά το συμβάν ή να μην έχουν κάνει κάποια κοινή δημοσίευση στα social media, ωστόσο, οι ξεχωριστές αναρτήσεις τους "έκαψαν". Δείχνουν καθαρά πως είναι μαζί και απολαμβάνουν τις χειμερινές τους διακοπές.

Η εκπομπή Πρωινό μας, μάλιστα, είχε αποκλειστικά πλάνα από το ζευγάρι να περπατά στους δρόμους της πόλης αγκαλιασμένο και να ανταλλάσσει γλυκά φιλιά. Στη συνέχεια, έδειξαν φωτογραφίες από μαγαζί που απόλαυσαν το φαγητό τους.

Στην Πάρο Δαλάκα - Φιντιρίκος

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την Αράχοβα, το ζευγάρι βρέθηκε για τριήμερο στον Πόρο, με την Κατερίνα Δαλάκα να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία όπου βλέπουμε το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με θέα τη θάλασσα.

Στην Πάρο Δαλάκα - Φιντιρίκος

Τι έλεγε ο σύντροφος της για την παράβαση της

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω να επικοινωνήσω μαζί της από τα Χριστούγεννα που τα περάσαμε μαζί. Από εκεί και έπειτα μετά την απόφαση της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος και της το είχα ξεκαθαρίσει πριν ταξιδέψει. 

Και αυτό γιατί η γνώμη μου ήταν ότι έχει λάβει μέρος σε δυο παιχνίδι, έχει φτάσει στον τελικό, έχει κερδίσει το ένα και δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

Σχετικά με το επίμαχο θέμα που συνέβη στο επεισόδιο, από την στιγμή που δεν έχω επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει ακριβώς δεν μπορώ να εκφέρω καμία απολύτως γνώμη. 

Γιατί από την στιγμή που δεν ήμουν εκεί και δεν έχω δει με τα μάτια μου ούτε ακούσει με τα αυτά μου τι έχει γίνει ακριβώς δεν μπορώ να ξέρω. 

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο έχει κανόνες, έχει άλλου παίκτες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται στο έπακρο και να υπάρχει ένα fairplay για όλους ανεξάρτητα με ποιος είναι πιο δημοφιλής και πιο καλός παίκτης ή όχι. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι όλοι ικανοί και ίσοι.

Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και, επειδή γράφτηκαν πολλά φυσικά και δεν ανακατευόμουν με οποιονδήποτε τρόπο για το τι γίνεται μέσα ειδικά όταν δεν βρίσκομαι εκεί και όταν είναι ένα παιχνίδι που εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξη του καθώς ζω τον αληθινό κόσμο δίνω τους αγώνες μου έξω.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά στην υγεία της και στην ψυχολογία της καθώς αυτό που συνέβη σίγουρα θα την έχει στεναχωρήσει πολύ. Η ζωή συνεχίζεται και σημασία έχει όταν πέφτεις να σηκώνεσαι

Έτσι έχω μάθει να κάνω και εγώ ο ίδιος από μικρό παιδί. Όλοι πέφτουμε, σημασία έχει να σηκωθούμε πιο δυνατοί και φυσικά να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Η ζωή δεν τελειώνει με ένα παιχνίδι», ήταν τα πρώτα του λόγια.

epirusblog.gr
5 of 5
Στον Πόρο Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος - Η φωτογραφία με το τρυφερό φιλί στο στόμα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1319068065923183042
item