Γιάννενα: Ευχαριστήριο στην ” άμεση δράση” για την διακομιδή βρέφους στο νοσοκομείο Χατζηκώστα

“Ευχαριστήρια επιστολή Προς Κο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Ταξχο Βασίλειο Μουσελίμη

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου απογευματινή ώρα, πλήρωμα περιπολικού της Αμέσου Δράσεως που περιπολούσε πλησίον της οικίας του υιού μου αντελήφθη τον γιο μου με τον εγγονό μου σε κατάσταση έκτακτης μεταφοράς του βρέφους 2,5 μηνών να περιμένουν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Το πλήρωμα του περιπολικού μετέφερε τα παιδιά μου άμεσα και με την μέγιστη ασφάλεια στον Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου επελήφθησαν οι γιατροί.

Η κατάσταση της υγείας του εγγονού μου είναι πλέον άριστη και η άμεση βοήθεια των αστυνομικών συντέλεσε σε αυτό, εφόσον και η παραμικρή χρονική καθυστέρηση μπορούσε να αποβεί μοιραία. 

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα τους αστυνομικούς του περιπολικού. Πράξεις όπως αυτή, που θέλω να τονίσω ότι δεν είναι μεμονωμένες αλλά έρχονται συνεχώς στην δημοσιότητα, τονώνουν το αίσθημα της ασφάλειας του πολίτη.

Ανθρώπινα συναισθήματα όπως αυτά που επέδειξαν οι Αστυνομικοί του περιπολικού αυξάνει την εμπιστοσύνη μας και την αγάπη που έχουμε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. 


Επαγγελματισμός, ψυχραιμία, άμεση αντίδραση και προπάντων ήθος. Παράδειγμα προς μίμηση οι άντρες του περιπολικού. Τα θερμά μου ευχαριστήρια.”

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ευχαριστήριο στην ” άμεση δράση” για την διακομιδή βρέφους στο νοσοκομείο Χατζηκώστα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6854643914407041821
item