Η Ριάνα τα «έβαλε» με όσους σχολίασαν τον γιο της: «Απλά κρατήστε τις κούγκαρ πατούσες σας μακριά από αυτόν»

Οι φωτογραφίες της Ριάνα με τον ASAP Rocky και τον γιο τους έχουν γίνει viral, μιας και είναι η πρώτη φορά που δείχνουν επίσημα, πώς μοιάζει το πρώτο τους παιδί.

Τα σχόλια και τα like ξεπερνούν κατά πολύ τα 10 εκατομμύρια και όπως είναι γνωστό, η 34χρονη σταρ δεν μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί με τις κακίες που πιθανώς να γράφονται για εκείνη.

Παρόλα αυτά, είναι πλέον μητέρα και όπως έδειξε μέσα από τη συνέντευξή της στη Vogue, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εκθέσει το μωρό της, ούτε καν στους ακολούθους της στο Instagram, που είναι 143 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η φράση «τόσο ωραίος» που χρησιμοποίησε για να περιγράψει τον γιο που έφερε στη ζωή τον Μάιο, σχολιάστηκε αρνητικά από μερίδα του διαδικτυακού κοινού της, ως μία ασυνήθιστη περιγραφή για ένα μικρό μωρό.

Η Ριάνα προχώρησε σε μία σπάνια κίνηση και επενέβη, απαντώντας: «Απλά κρατήστε τις κούγκαρ πατούσες σας μακριά από αυτόν και είμαστε εντάξει!». 

Με τον όρο κούγκαρ, είθισται να εννοείται μία πιο προσβλητική έννοια της γυναίκας που φλερτάρει με πολύ νεότερους άνδρες, κοινώς «τεκνατζού».

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ριάνα τα «έβαλε» με όσους σχολίασαν τον γιο της: «Απλά κρατήστε τις κούγκαρ πατούσες σας μακριά από αυτόν»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9131087443161337907
item