Ελένη Πέτα: «Μου “πριόνιζε” όσο μπορούσε τα πόδια για να σταματήσω το τραγούδι»

Η Ελένη Πέτα, έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

eleni peta

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δύσκολο ξεκίνημά της καριέρας της, στα μελλοντικά της σχέδια αλλά και στην εναντίωση του πατέρα της να ακολουθήσει τα βήματά του.

«Για μένα η επιτυχία μου δεν είναι μόνο αν τα τραγούδια θα κάνουν επιτυχία. Είναι και το τι άνθρωπος είσαι. Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν, δεν έχω μπει ποτέ εμπόδιο. Αντιθέτως, πολλές φορές με έχουν ρίξει.

elpeta

Έλεγα: γιατί πρέπει να είμαι στη αφίσα με αυτόν ή μόνη μου; Δεν ξέρει ότι πρέπει να είμαι μόνη μου; Οπότε δεν διεκδικούσα και με έριχναν. Τα πρώτα χρόνια ήμασταν με χαμηλωμένα μικρόφωνα. 

Δεν έλεγα να έχω την ίδια ένταση με το πρώτο όνομα αλλά όχι να μας βγαίνουν και τα λαρύγγια. Οι γονείς μου ήταν και οι δύο αρνητικοί για το τραγούδι. Ειδικά του πατέρα μου ήταν πολύ δύσκολο να του πάρεις μία καλή κουβέντα.

epeta

Δεν είναι ο άνθρωπος που εξωτερικεύεται. Αυτά σου κάνουν καλό, όταν είσαι σε μικρή ηλικία, γιατί σε διαμορφώνουν, όταν έχεις την υποστήριξη, οι γονείς ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του παιδιού.

Πολλά πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά και σε μένα. Η πρώτη μου φορά στην πίστα ήταν μαζί με τον πατέρα μου, γιατί ήταν μουσικός και ήμασταν στον ίδιο χώρο.

peeta

Δεν ήταν πολύ καλή ιδέα, γιατί είχε το πριόνι και… πριόνιζε τα πόδια μου όσο μπορούσε για να το σταματήσω. Ενώ ήταν δική του πρόταση να ξεκινήσω το τραγούδι, μετά το μετάνιωσε»

ppeta

Τέλος, σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει τύχει να βιώνει μία πολύ δύσκολη στιγμή και να έπρεπε να βγει στη σκηνή αμέσως μετά η Ελένη Πέτα απάντησε: «Υπήρξαν πάρα πολλές τέτοιες στιγμές. 

Αυτή είναι η τεράστια δυσκολία που έχει το τραγούδι: να υπερβείς το πρόβλημα, να βγεις επάνω και να γυρίσεις τον διακόπτη. Δε νομίζω ότι το έχω πετύχει αυτό στο 100%, φαίνεται όταν έχω σοβαρό πρόβλημα. Μου είναι πολύ δύσκολο».

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Πέτα: «Μου “πριόνιζε” όσο μπορούσε τα πόδια για να σταματήσω το τραγούδι»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8046926916344630895
item