Γιάννενα: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας από τον ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί , η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ιωαννίνων διοργάνωσε στο ξενοδοχείο Du lac ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον δικηγόρο –εργατολόγο και μέλος της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, Διονύση Τεμπονέρα ο οποίος μίλησε για για τους πλειστηριασμούς την ακρίβεια, το ασφαλιστικό και τις συντάξεις ενώ παράλληλα ανέπτυξε τις προτάσεις του κόμματος.

Παράλληλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ιωαννίνων έκοψαν και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, στέλνοντας το μήνυμα της νίκης και της πολιτικής αλλαγής ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Με ομιλία της παρενέβη και η βουλευτής Ιωαννίνων και αν. Τομεάρχης Παιδείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Μερόπη Τζούφη, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο Σάββας Δημητριάδης, Συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ιωαννίνων.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας, έδειξε από χθες το ύφος και τον τόνο της ομιλίας του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου που έδωσε στους δημοσιογράφους. 

Ο κ. Τεμπονέρας έκανε φουλ επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την πολιτική που εφαρμόζει, αναδεικνύοντας τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην ελληνική κοινωνία όσον αφορά το θέμα των πλειστηριασμών, την εργασία, την κοινωνική ασφάλιση, τον κατώτατο μισθό, τους συνταξιούχους, τονίζοντας την ανάγκη για αλλαγή.

Επιπλέον ο κ. Τεμπονέρας ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα άμεσα εφαρμόσιμο και ρεαλιστικό σχέδιο που θα δώσει διέξοδο στην κοινωνική πλειοψηφία και απεύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας από τον ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5458621763208519242
item