Γιάννενα: Συνελήφθη στα Ιωάννινα για διακίνηση ηρωίνης

Συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή (17/2) το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων για την πάταξη της διακίνησης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης τους, ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ προσέκρουσε και σε προπορευόμενο όχημα.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο και τότε εκείνος το εγκατέλειψε και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Πριν τη σύλληψή του, ο ημεδαπός είχε απορρίψει στο έδαφος συσκευασία με ηρωίνη βάρους -90,5- γραμμαρίων, η οποία περισυλλέχθηκε και κατασχέθηκε.

Ακόμη, στην οροφή του αυτοκινήτου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου» βάρους -10,5- γραμμαρίων, -3- ναρκωτικά χάπια και μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνελήφθη στα Ιωάννινα για διακίνηση ηρωίνης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8509711680564862869
item