Αποκάλυψη για την Σακίρα: Αποκαλούσε «ψόφια μύγα» τη νέα σύντροφο του Πικέ

Η τραγουδίστρια, όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένεται να μετακομίσει στο Μαϊάμι σε λίγο καιρό

Ό,τι σχετίζεται με τη Σακίρα, τον Πικέ και τη νέα του σύντροφο, Clara Chia, συνεχίζει να συζητείται μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της με τον Bizarrap.

Η ένταση είναι μεγάλη μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ μετά τον χωρισμό τους.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα βιαζόταν τόσο πολύ να φύγει από το σπίτι της Σακίρα, που πήγε πρόσφατα, με αποτέλεσμα να ξεχάσει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του ανοιχτό. Εκείνη, από την πλευρά της, αγνόησε εντελώς τον πρώην σύντροφό της όταν συναντήθηκαν.

Τώρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι η Σακίρα είχε ένα παρατσούκλι για την Clara Chia. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mitre Live», η διάσημη τραγουδίστρια είχε μάθει ότι ο πρώην σύζυγός της την απατούσε.

«Η Σακίρα έβλεπε την Clara Chia ως ασκούμενη στην εταιρεία Kosmos», σύμφωνα με την εκπομπή και η καλλιτέχνιδα σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μαζί της. «Ήταν η απόλυτη έκπληξη. Γι’ αυτό την πλήγωσε τόσο πολύ, γιατί την ήξερε ήδη και την αποκαλούσε “μικρή ψόφια μύγα”».

Στην εκπομπή έγιναν κι άλλες αποκαλύψεις: «Η Clara Chia ήταν ένα άτομο που περνούσε απαρατήρητο. Η Σακίρα δεν είδε ποτέ κανέναν κίνδυνο, γιατί δεν είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα». Ήταν εκείνη που πίεσε τον Πικέ να δημοσιοποιήσει ότι η σχέση του με τη Σακίρα είχε τελειώσει.

«Όταν ξεκίνησε τη σχέση του με την Chia, εκείνη του είπε: «Δεν πρόκειται να γίνω άλλη μία, άλλη μία σχέση ή άλλη μία απιστία. Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, βγες και πες ότι δεν είσαι πια με τη Σακίρα».

epirusblog.gr
5 of 5
Αποκάλυψη για την Σακίρα: Αποκαλούσε «ψόφια μύγα» τη νέα σύντροφο του Πικέ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6494988756272587062
item