Πάολα: Οι δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχου για την κατάσταση της υγείας της

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύτηκε την περασμένη εβδομάδα με γρίπη τύπου Β η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα.

Η τραγουδίστρια έκανε μάλιστα, μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι ενημέρωσε το κοινό της ότι δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τον Γιάννη Πλούταρχο.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας! Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. 

Χθες το βράδυ, λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία. Τα συμπτώματα επιμένουν όμως, πιο ήπια.

Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας. 

Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος. Και πάλι σας ευχαριστώ, Να σας έχει ο Θεός καλά», είχε γράψει.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει με τη σύζυγό του για τη Ρώμη και εκείνος μίλησε για την κατάσταση της υγείας της συναδέλφου του.

Όπως ανέφερε, η Πάολα νιώθει καλύτερα και θα επιστρέψει στις εμφανίσεις της την Παρασκευή. «Γυρίζει την Παρασκευή η Πάολα. 

Πολύ χοντρό κρύωμα, τύπου Β. Ήθελε να έρθει και της λέω “κάτσε εκεί που κάθεσαι”. Η Πάολα ζει για αυτό, δεν το συζητάμε», δήλωσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

epirusblog.gr
5 of 5
Πάολα: Οι δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχου για την κατάσταση της υγείας της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5872241418192536212
item