Μαίρη Συνατσάκη: Στέλνει τους «αγωνιστικούς» της χαιρετισμούς σε Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τους «αγωνιστικούς» της χαιρετισμούς στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου θέλησε να στείλει η Μαίρη Συνατσάκη χθες, μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της στο instagram.

Τόσο η Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή, όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη πρόσφατα έγιναν γονείς ενός κοριτσιού και ενός αγοριού αντίστοιχα και μέσα από τους λογαριασμούς τους στο instagram μοιράζονται αρκετές στιγμές της νέας τους καθημερινότητας με τα μωρά τους.

Πρόσφατα όμως, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν αποδέκτες έντονου αρνητικού σχολιασμού λόγω της απόφασής τους να φωτογραφηθούν με τον γιο τους μέσα στα χιόνια.

Η Μαιρη Συναντσάκη που και εκείνη πολλές φορές έχει δει να την κρίνουν για τον τρόπο που επιλέγει να μεγαλώνει την κόρη της, θέλησε να στείλει τους αγωνιστικούς της χαιρετισμούς στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα από ένα insta story στο οποίο έγραψε,

«Στην Ελλάδα που δεν κάνει και σχεδόν ποτέ κρύο, “Ζακέτα να πάρεις”. Εν τω μεταξύ στη Νορβηγία…,, (Κάνω κρυφοτάγκ Δημήτρη Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη που οριακά τους κρέμασαν στο Σύνταγμα που έβγαλαν το μωρό τους στα χιόνια)»

epirusblog.gr
5 of 5
Μαίρη Συνατσάκη: Στέλνει τους «αγωνιστικούς» της χαιρετισμούς σε Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7914301213043747573
item