Ελισάβετ Σπανού: Η ΕΠΙΚΗ απάντηση της για το αν θα φιλούσε στο στόμα μία γυναίκα

Η Ελισάβετ Σπανού συστήθηκε στο κοινό πρώτα ως τραγουδίστρια αλλά όπως και η ίδια έχει σχολιάσει κατά το παρελθόν, πιο πολύ την γνώρισε ο κόσμος σχέση του Αντώνη Σρόιτερ!

 

Αν και έκανε κάποιες επιτυχίες εγκατέλειψε γρήγορα τη μουσική και δεν σκοπεύει να επιστρέψει ποτέ σε αυτήν! Πριν λίγα χρόνια σε συνέντευξή της στον Πέτρο Κωστόπουλο στην τηλεόραση είχε δώσει και την εξήγηση αυτής της κίνησης

« Άλλαξε ο τρόπος με τον οποίον λειτουργεί η δισκογραφία. Εγώ ήμουν στον Φοίβο για πολλά χρόνια και οι συνθήκες που λειτουργούσαμε ήταν πολύ συγκεκριμένες. 

Όταν έφυγα λοιπόν από τον Φοίβο αντιμετώπισα μια άλλη πραγματικότητα. Βρέθηκα «στον δρόμο» -που λένε- και ξέρεις, δεν είμαι άνθρωπος που κάνει πράγματα εάν δεν μου αρέσει κάτι πάρα πολύ.

Τελικά, ίσως ήταν λάθος μου που το έκανα δουλειά. Γιατί το τραγούδι έχει κάποιους όρους τους οποίους εγώ δεν αντέχω. Έχει ένα κομμάτι επικοινωνιακό το οποίο εγώ δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Εγώ εάν δεν σε γουστάρω δεν μπορώ να σου μιλήσω».

Στην ίδια εκπομπή είχε πει και το αμίμητο στην ερώτηση για το αν θα φιλούσε ποτέ στο στόμα γυναίκα απαντώντας: «Μου αρέσουν τόσο πολύ οι γκόμενοι που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα κορίτσια»,

epirusblog.gr
5 of 5
Ελισάβετ Σπανού: Η ΕΠΙΚΗ απάντηση της για το αν θα φιλούσε στο στόμα μία γυναίκα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 620300550133866382
item