Μάλαγα: Ταξιδέψτε σε έναν εξωτικό προορισμό για κάθε εποχή!

Η πανέμορφη Μάλαγα βρίσκεται στις ακτές της Ανδαλουσίας και αποτελεί ένα μαγευτικό μωσαϊκό διαφορετικών κουλτούρων και πολιτισμών και μπορεί εύκολα να συναγωνιστεί τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, προσελκύοντας τουρίστες όλο τον χρόνο.

Οι λόγοι που θα θέλεις να την επισκεφθείς είναι πολλοί, μεταξύ των οποίων και το συνονθύλευμα από την συνύπαρξη του βορειοαφρικανικού και μουσουλμανικού στοιχείου που επιδρά τόσο στον τρόπο ζωής, όσο και στην αρχιτεκτονική της.

Μάλαγα
Μάλαγα

Στην πόλη της Μάλαγα δεσπόζουν δυο κάστρα, υπολείμματα των Μαυριτανών εισβολέων, εκ των οποίων το ένα χτισμένο σε λόφο με θέα τη θάλασσα. 

Η θάλασσα θα γίνει το αγαπημένο σου σημείο χαλάρωσης, με εντυπωσιακές παραλίες λευκής άμμου να απλώνονται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

Μάλαγα

Το κέντρο της πόλης έχει μια απίστευτα χαλαρή ατμόσφαιρα, ειδικά της γλυκές καλοκαιρινές βραδιές, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν το δείπνο τους με ντόπια θαλασσινά κάτω από τα αστέρια.

Μάλαγα

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις calameritos fritos, μικροσκοπικά καλαμαράκια, που τηγανίζονται με κουρκούτι και σερβίρονται με άφθονο λεμόνι. 

Όσο για τη νυχτερινή διασκέδαση, εκτός από το ποτό σου, πολλά μπαρ στη Μάλαγα προσφέρουν δωρεάν μαθήματα salsa κάθε βράδυ.

Αξίζει να επισκεφθείς το Μουσείο του Πικάσο και να θαυμάσεις τα έργα του μεγάλου καλλιτέχνη, τον καθεδρικό ναό της πόλης και να κάνεις μια βόλτα στην πλατεία Συντάγματος, εκεί που χτυπά η καρδιά της τουριστικής ζωής της Μάλαγα.

Μουσείο Πικάσο Μάλαγα

epirusblog.gr
5 of 5
Μάλαγα: Ταξιδέψτε σε έναν εξωτικό προορισμό για κάθε εποχή!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4796090342243169972
item