Η Καλομοίρα περιγράφει τι συνέβη όταν άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι, «Νομίζεις»

Η Καλομοίρα έχει καλή σχέση με τα social media και μέσα από αυτά επικοινωνεί συχνά πυκνά με τους fans της. 

Αυτή τη φορά δημοσίευσε βίντεο στο TikTok στο οποίο θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της το ξεκίνημά της στο τραγούδι, αμέσως μετά την επιτυχία της στο Fame Story.

Η pop τραγουδίστρια για πρώτη φορά, περιγράφει τι συνέβη, όταν άκουσε το πρώτο της single με τίτλο «Νομίζεις» να αναπαράγεται στα ραδιόφωνα.

«Τρελάθηκα, όταν άκουσα να παίζει. Αυτό το κομμάτι, το πρώτο μου single που είχε βγει είχε πάει τόσο καλά και σας ευχαριστώ γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά η Καλομοίρα.

Για την επική της αντίδραση: «Το άκουσα και θυμήθηκα μια εικόνα, θυμήθηκα όταν άκουσα πρώτη φορά το κομμάτι και ήμουν μέσα σε ένα λεωφορείο του fame story γιατί κάναμε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. 

Ανεβαίνω στο λεωφορείο και ακούω να παίζει στο ραδιόφωνο το κομμάτι, εκεί τρελάθηκα. Ήταν δίπλα μου ο Καραφώτης και με αγκάλιασε σφιχτά. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη», ανέφερε η Καλομοίρα.

Στη συνέχεια μάλιστα η ίδια αποκάλυψε τη γνωριμία που είχε με έναν από τους θαυμαστές της, όταν εκείνος της ζήτησε να παίξει στο video clip, κάτι το οποίο η Καλομοίρα δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Δείτε το βίντεο:epirusblog.gr
5 of 5
Η Καλομοίρα περιγράφει τι συνέβη όταν άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι, «Νομίζεις»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5913161315939902137
item