Ραγκούσης για Πολάκη: Η ανάρτησή του στράφηκε εναντίον του Τσίπρα -Δεν θα έπρεπε να γίνει παρέμβαση εισαγγελέα

Στους «τριγμούς» που προκάλεσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης, λίγες ώρες πριν από την συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος που θα συζητήσει και για την προτεινόμενη από τον Πρόεδρο του κόμματος παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής δήλωσε μεταξύ άλλων στο Open ότι το θέμα του Παύλου Πολάκη έχει τρεις διαστάσεις, καθώς εκτός από τις δηλώσεις στις οποίες προχώρησε ο δεύτερος, αναφέρθηκε «στις αποκαλύψεις που έκανε για την υπόθεση Νικολάου», κάνοντας λόγο για σκάνδαλο.

Αναφορικά με τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη και την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο Γιάννης Ραγκούσης υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβεί και σημείωσε: «είναι άλλο πράγμα η διατύπωση πολιτικών απόψεων και άλλο η ποινικοποίησή της.

Μπορεί κανείς να διαφωνεί με αυτή, μπορεί να θεωρεί ότι κινείται στα άκρα, αλλά η κινητοποίηση της δικαιοσύνης για κάτι τέτοιο νομίζω ότι εκθέτει τον κ. Ελευθεριάνο».

Ραγκούσης: Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ τα όσα είπε ο Πολάκης

Στη συνέχεια ο ίδιος εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως αντίθετος με όσα είπε ο Παύλος Πολάκης.

«Διαφωνήσαμε γιατί αυτά μας βρίσκουν απολύτως αντίθετους όχι μόνο ως πρόσωπα αλλά και σαν κόμμα που πρόσφατα έχει βάλει κάτω όλες τις προγραμματικές εξαγγελίες και ομόφωνα με την ψήφο και του κ. Πολάκη έχει αποφασίσει ότι θα κινηθεί από την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κινείται».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στράφηκε στην ουσία κατά του Αλέξη Τσίπρα, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε μία μέρα νωρίτερα περιγράψει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στα συγκεκριμένα θέματα.

epirusblog.gr
5 of 5
Ραγκούσης για Πολάκη: Η ανάρτησή του στράφηκε εναντίον του Τσίπρα -Δεν θα έπρεπε να γίνει παρέμβαση εισαγγελέα
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1474660758945592414
item