Η δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Θεοφάνους στην Ήβη Αδάμου

Καλεσμένη στη μουσική εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους στο Open βρέθηκε η Ήβη Αδάμου.

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για την πρώτη τους γνωριμία το 2009, όταν η Ήβη Αδάμου συμμετείχε στο X-Factor με τον Γιώργο Θεοφάνους να βρίσκεται ανάμεσα στους κριτές του talent show.

Ο ίδιος μάλιστα της είχε στερήσει την ευκαιρία να προχωρήσει στην επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού, καθώς στην αποχώρηση πριν το πρώτο Live, ο Γιώργος Θεοφάνους έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στις υποψήφιες προς αποχώρηση, αποφασίζοντας τελικά να βγάλει εκτός X- Factor την Ήβη Αδάμου.

«Θέλω να σου πω πριν σου πω την αλήθεια, ένα συγγνώμη, δημόσια. Το “συγγνώμη” είναι επειδή δεν σου εξήγησα ποτέ γιατί έγινε έτσι. Έπρεπε να σε πιάσω και να σου πω τι έγινε εκείνο το βράδυ. 

Το παιχνίδι που ανήκε στη δισκογραφική εταιρεία είχε το δικαίωμα να ζητήσει πέραν του νικητή και άλλα άτομα. 

Υπήρχε ένα χαρτί που έλεγε πώς αν για παράδειγμα ήθελε η Ήβη να μείνει, πρέπει να της γράψω τραγούδια και να πορευτούμε μαζί.

Η Νίνη Σερμαντίνι που είναι μια καλή τραγουδίστρια, μόλις είχε έρθει από τη Γεωργία με ένα βρέφος χωρίς να μπορεί να του δώσει ούτε το γάλα του. Ένιωθα πολύ άσχημα για την Νίνη» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Και η Ήβη Αδάμου του απάντησε: «Η αλήθεια είναι δεν περίμενα να ακούσω “συγγνώμη” γιατί κατά καιρούς είχαμε βρεθεί σε κοινές παρέες αλλά εκτιμώ το ότι πέρασαν τόσα χρόνια και βρήκε τη στιγμή και το έκανε. Αυτό νομίζω είναι που μένει και αυτή είναι η ουσία».




epirusblog.gr
5 of 5
Η δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Θεοφάνους στην Ήβη Αδάμου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2328654309174388219
item