Μαύρο Ρόδο – Νικολάκης Ζεγκινόγλου: «Ήταν δύσκολη η επιστροφή από τις Κάννες στην Κυψέλη, είχα ζητήσει δανεικά για να πάω»

Ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου, ο οποίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του Λουκά στο «Μαύρο Ρόδο» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για το όνομά του, τη μετάβαση από την Κυψέλη στις Κάννες και την επιστροφή, αλλά και για το ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο.

«Το Νικολάκης έχει συναισθηματική αξία για μένα, μου το έβγαλαν οι φίλοι μου που σπουδάζαμε μαζί στο Ρέθυμνο και το κράτησα. 

Σπούδαζα ηχοληψία, γιατί στα 17 που καλείσαι να επιλέξεις τι θα κάνεις, δεν ξέρεις πηγαίνεις όπου σε πάει ο άνεμος. 


Ο ηθοποιός, Λουκάς του «Μαύρου Ρόδου», Νικολάκης Ζεγκινόγλου πρωταγωνστεί στο πολυαναμενόμενο «Milky Way» και κατάφερε να βρεθεί από ένα δώμα στην Κυψέλη στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου. Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη μετάβαση από την Κυψέλη στις Κάννες και την επιστροφή, αλλά και για το ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο.

«Το Νικολάκης έχει συναισθηματική αξία για μένα, μου το έβγαλαν οι φίλοι μου που σπουδάζαμε μαζί στο Ρέθυμνο και το κράτησα. Σπούδαζα ηχοληψία, γιατί στα 17 που καλείσαι να επιλέξεις τι θα κάνεις, δεν ξέρεις πηγαίνεις όπου σε πάει ο άνεμος. Γεννήθηκα στην Αθήνα, πήγα δυο χρόνια στην Κρήτη, έπειτα ξανά στην Αθήνα για τρία χρόνια και τελικά μεγάλωσα στο Ηράκλειο», είπε αρχικά ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου.

Ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου είπε στη συνέχεια: «Το ότι η ταινία μας βραβεύτηκε στις Κάννες δεν χωνεύεται εύκολα. 

Ξαφνικά φεύγεις από ένα δώμα στην Κυψέλη και πηγαίνεις σε πεντάστερο ξενοδοχείο στις Κάννες. Και η επιστροφή από τις Κάννες στην Κυψέλη είναι απότομη προσγείωση. Είχα ζητήσει δανεικά για να πάω στις Κάννες, ήξερα ότι θα ακολουθήσει ένας δύσκολος μήνας».

Για το ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο, ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου είπε: «Ο Λουκάς είναι τυχοδιώκτης, πηγαίνει όπου τον πάει ο άνεμος, προσπαθεί πάρα πολύ για να πετύχει στη ζωή του, θέλει να ανέβει γρήγορα».

epirusblog.gr
5 of 5
Μαύρο Ρόδο – Νικολάκης Ζεγκινόγλου: «Ήταν δύσκολη η επιστροφή από τις Κάννες στην Κυψέλη, είχα ζητήσει δανεικά για να πάω»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7177679986880349994
item