Γιάννενα: Συγκέντρωση ειδών βοήθειας και στις ενορίες της Μητρόπολης Ιωαννίνων

Πρωτοβουλία για συγκέντρωση ειδών βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας αναλαμβάνει και η Μητρόπολη Ιωαννίνων, μετά από εγκύκλιο που εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας. 

Συγκέντρωση ειδών θα γίνεται στις ενορίες μέχρι και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και αυτά που ζητούνται είναι: Καινούργια κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα), εμφιαλωμένο νερό, γάλα μακράς διαρκείας, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια. 

Οι ποσότητες που θα συγκεντρωθούν θα προωθηθούν στη Φιλανθρωπική Οργάνωση «Αποστολή», και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών θα σταλούν στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας. 

«Κάνοντας έκκληση στα ανθρωπιστικά αισθήματα όλων και έχοντας υπόψη ότι οι φυσικές καταστροφές δεν γνωρίζουν φυλή, γλώσσα και θρησκεία, παρακαλούμε άπαντες κλήρο και λαό, όπως συνδράμουμε στη μεγάλη αυτή πανστρατιά αγάπης προς τους πληγέντας συνανθρώπους μας», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. 

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

Μέχρι και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τα θύματα των σεισμών το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Τα είδη που προτείνει είναι: κουβέρτες, γάλα σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά, ορούς, γάζες, χανταπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συγκέντρωση ειδών βοήθειας και στις ενορίες της Μητρόπολης Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 173265280149521102
item