Ευγενία Σαμαρά: “Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή”

Η Ευγενία Σαμαρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στον Σασμό, αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της και όσα την άλλαξαν στην πορεία της καθημερινότητάς της.

“Για να φύγω από την εικόνα της τέλειας, χρειάστηκε να με σπρώξουν. Μερικές φορές είναι και πιο γοητευτικό να μην είναι όλα τέλεια. Ο καθένας με τα δικά του. Ήμουν πολύ κοινωνική και είμαι ακόμη. Βγαίνω έξω, μιλάω με τους φίλους μου, είναι στη ζωή μου”, τόνισε η Ευγενία Σαμαρά.

«Η προσωπική ζωή μαζί με την επαγγελματική θέλει ένα χτίσιμο, αν κάτι αφήσεις θα σε αφήσει. Οπότε θέλει ένα μέτρο, χωρίς να πρέπει να γίνουν όλα μαζί», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Έχω πολύ δυναμισμό και έχει ”γράψει” μέσα μου, γιατί μεγάλωσα με μία πολύ δυναμική γυναίκα, την μητέρα μου. Όλα στην ζωή μου είναι σωστά βαλμένα σε κουτάκια. Τώρα είμαι σε φάση να το αλλάξω αυτό», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Θεωρώ πολύ γοητευτικό ότι στον χώρο μας, γνωρίζω συνεχώς καινούργιους ανθρώπους και συνεργάζομαι μαζί τους. 

Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή. Όταν ήμουν στην γεωπονική, μέσα στο πρώτο έτος είπα φιλάκια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ευγενία Σαμαρά.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στον Σασμό, η Ευγενία Σαμαρά υπογράμμισε: «Μου πρότειναν τον ρόλο της Στέλλας και μου άρεσε κατευθείαν, είχε μια ανθρωπιά που ήθελα πολύ να το δω. 

Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό τον ρόλο. Ανέπτυξα προσωπικές σχέσεις, βρήκα ανθρώπους που θα μείνουν στην ζωή μου και μετά.

Ο Σασμός είναι ένα φαινόμενο. Οι δουλειές που πετυχαίνουν κάτι αντίστοιχο είναι μετρημένες. Έχουμε πάρει τεράστια αγάπη”.


epirusblog.gr
5 of 5
Ευγενία Σαμαρά: “Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7168579329844705922
item