Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλά για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου – “Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων”

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Γεια σου” το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.

“Δεν έφτασα εγώ το θέμα με την Σίσσυ Χρηστίδου στην Ευελπίδων. Άρα δεν θα μπορούσα να το αλλάξω. Σίγουρα ήταν πολύ στενάχωρο. 

Με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ. Και λογικό. Από εκεί και πέρα για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα από όλα αυτά να προκύψει μια νέα ισορροπία. Κάποιος άνθρωπος για να φτάσει εκεί, να πάει κάποιον δικό του στο δικαστήριο θα έχει κάποιον λόγο. 

Προσπαθώ να καταλάβω αυτόν τον λόγο, να δω αν έχω μερίδιο ευθύνης. Γιατί σε μια σχέση πάντα νομοτελειακά φταίνε και οι δύο, όταν κάτι δεν πάει καλά. Είναι κανόνας”, τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε:

‘Προσπαθώ να δώσω το focus αλλού, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω, όπως έχω αντιμετωπίσει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Θέλω να προσπαθήσω να είμαι πάνω απ’ όλα καλός πατέρας και να περάσουν τα παιδιά μου αλώβητα από αυτό. 

Μιλήσαμε αρκετά, χειρίστηκα αυτό το θέμα με τρόπο ώστε να μην τους αγγίξει πολύ. Επειδή υπάρχουν πολύ καλά θεμέλια, κατάλαβαν ότι όλο αυτό είναι ένα πυροτέχνημα και δεν το έλαβαν τόσο βαριά όσο εγώ”.

epirusblog.gr
5 of 5
Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλά για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου – “Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2664899126528229546
item