Η Πάολα έστειλε μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο: «Διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β»

Η Πάολα θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές που ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας της. 

Η γνωστή τραγουδίστρια όπως έγινε γνωστό νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και γι’ αυτό χθες δε θα εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο η Πάολα, επιβεβαίωσε τη νοσηλεία της, λέγοντας πως έχει διαγνωσθεί με γρίπη τύπου Β’ και λόγω έξαρσης των συμπτωμάτων αποφάσισε να εισαχθεί σε κλινική της συμπρωτεύουσας.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας! 

Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ, λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία.

Τα συμπτώματα επιμένουν όμως, πιο ήπια. Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας. 

Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος. Και πάλι σας ευχαριστώ, Να σας έχει ο Θεός καλά» έγραψε στην ανάρτησή της η Πάολα.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Πάολα έστειλε μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο: «Διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7916021592191234494
item