Ο Γιώργος Παπανδρέου απαντά στα δημοσιεύματα για γεύμα με τον Τσίπρα


Μέσω του γραφείου Τύπου του απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου στις φήμες για γεύμα με τον Αλέξη Τσίπρα και στα σχέδια για «κυβέρνηση ηττημένων», κάνοντας λόγο πως «οσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και μη διαψεύδοντας επί της ουσίας τη μυστική συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου

Από το Γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες.

Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν.

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα. Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν.

Share

Ας σημειωθεί ότι η συνάντηση δεν διαψεύδεται, ωστόσο όπως επεσήμαναν πηγές από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου οι δυο πρώην πρωθυπουργοί συναντήθηκαν πριν πολλούς μήνες, τυχαία, στο πλαίσιο μιας κοινωνικής εκδήλωσης που ήταν και οι δύο καλεσμένοι και δεν συζητήθηκε κανένα πολιτικό σχέδιο ή κάποια μετεκλογική συνεργασία των δυο κομμάτων.

ΝΔ: Ο κ. Παπανδρέου ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις συζητήσεις για «κυβέρνηση ηττημένων»

«Ο κ. Παπανδρέου με την ανάρτησή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για τη συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων». 

Σε αντίθεση με τα σενάρια που εξυφαίνονται σε μυστικούς δείπνους- ξεχνώντας τα «Πινοσέτ» και «Ολανδρέου»- ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά τι συνέβη όταν το τιμόνι της χώρας κρατούσαν ο κ.Τσίπρας και ο κ.Παπανδρέου. Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. 

Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, μετά την ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Γιώργος Παπανδρέου απαντά στα δημοσιεύματα για γεύμα με τον Τσίπρα
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6558474417810939645
item