Κώστας Μηλιωτάκης για το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη»: «Μου το ζήτησαν 7 τραγουδίστριες»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο γνωστός συνθέτης, Κώστας Μηλιωτάκης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη» και την κόντρα με την Ανδρομάχη.

«Ήμουν 23 χρονών, πολύ ερωτευμένος με την πρώτη μου γυναίκα, που έχουμε και μία κόρη. Ήταν το πρώτο ζεϊμπέκικο που είχα γράψει. 

Γι’ αυτό «έβγαλα δόντια», γιατί είναι παιδί μου», είπε αρχικά ο Κώστας Μηλιωτάκης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου το ‘χουν ζητήσει επτά τραγουδίστριες αλλά δεν ήθελα να το δώσω. Κάποια στιγμή μου το πρότεινε η Χριστίνα Σάλτη και λέω: πάμε να το κάνουμε. 

Μετά ανέβηκε το βιντεάκι της Ανδρομάχης και επειδή είχα ήδη δώσει τον λόγο μου στη Χριστίνα, ένιωσα άσχημα», αποκαλύπτει ο μουσικοσυνθέτης.

Όσον αφορά τη σχέση του με την Άντζυ Σαμίου, ο Κώστας Μηλιωτάκης απαντά: «Την αγαπώ πολύ την Άντζυ, γιατί είναι τόσο καλός άνθρωπος. Δύσκολα θα την ξαναδούμε στα πράγματα. Χαιρόμαστε και οι δυο που το αγαπάει ο κόσμος το τραγούδι».

Τι τον ενόχλησε όμως περισσότερο σε αυτή την ιστορία;

«Είδα την κόρη μου στεναχωρημένη για τον μπαμπά της. Έχουμε καταλήξει να κάθεται ο καθένας σε έναν καναπέ και θα μπει να σχολιάσει χύμα, χωρίς να πάει να δει τη Σάλτη, την Ανδρομάχη ή τον οποιονδήποτε», τονίζει ο Κώστας Μηλιωτάκης.

Τέλος, ο Κώστας Μηλιωτάκης αποκάλυψε: «Εχθές μου έστειλαν πέντε τραγουδίστριες να τις δώσω άδεια για την Καύτρα. Δεν έχω απαντήσει ακόμα». 
epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Μηλιωτάκης για το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη»: «Μου το ζήτησαν 7 τραγουδίστριες»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2042099448309011050
item