Γιάννενα: Σε κλίμα αισιοδοξίας η 5η έκθεση κρασιού 800 Wine Fair!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με οινόφιλους και οινοπαραγωγούς του ξενοδοχείου Epirus Palace, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου η 5η έκθεση ποιοτικού κρασιού 800 Wine Fair. 

Από το πρωί της Κυριακής εως το απόγευμα οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν για άλλη μια φορά την ευκαιρία, να γνωρίσουν μοναδικές ετικέτες κρασιών από τουλάχιστον 70 οινοποιεία της χώρας μας και του εξωτερικού.

Ο στόχος  της έκθεσης κρασιού 800 wine fair και της Cava 800 κάθε χρόνο,  είναι η ουσιαστική  ανάδειξη του ποιοτικού κρασιού, φέρνοντας σε επαφή όλο και περισσότερο κοινό με μικρά αλλά και μεγάλα οινοποιεία από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και φυσικά την Ήπειρο.

Στη φετινή έκθεση  παρουσιάστηκαν ακόμη και ολοκαίνουριες ετικέτες κρασιών ,σε ένα γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας μιας και η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κρασί και τις προοπτικές του επισκέφτηκαν την έκθεση και ο Περιφερειάρχης  Ηπείρου κ. Αλέκος Καχριμάνης, ο βουλευτής κ. Σταύρος Καλογιάννης, αντιπεριφερειάρχες, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής καθώς και αρκετοί φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η Cava 800 και οι συνεργάτες της ευχαριστούν θερμά όλους τους επισκέπτες  καθώς και τους οινοπαραγωγούς που τίμησαν την 5η έκθεση κρασιού με την παρουσία τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε κλίμα αισιοδοξίας η 5η έκθεση κρασιού 800 Wine Fair!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4364423194208090844
item