Άντζελα Δημητρίου: Οι αποκαλύψεις για τις 4 πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει (φωτό)

H “Λαίδη” του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου, έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη καριέρα και έχει ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αειθαλής και διαχρονική σαν τα τραγούδια της έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη νυχτερινή διασκέδαση και το όνομά της έχει φιγουράρει πρώτο στη μαρκίζα των μεγαλύτερων κέντρων της Αθήνας.

Η Άντζελα Δημητρίου είναι πλέον 69 ετών, όμως παραμένει όμορφη, λαμπερή και αγέραστη

Η ίδια έχει δηλώσει παλαιότερα στο περιοδικό “Hello!” ότι έχει υποβληθεί σε βλεφαροπλαστική, botox, ρινοπλαστική και μεσοθεραπείες για να βελτιώσει την εικόνα της.

«Μου αρέσει να αισθάνομαι ωραία και ακμαία. Όσο μπορώ, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να αφήνεται – γυμνάζομαι και προσέχω τη διατροφή μου. Επιπλέον, έχω κάνει βλεφαροπλαστική, botox, μεσοθεραπείες και ρινοπλαστική. 

Είμαι υπέρ του να κάνει ένας άνθρωπος οποιαδήποτε επέμβαση τον βοηθά να αισθάνεται ελκυστικός και ευπαρουσίαστος», είχε εξομολογηθεί τότε η “Λαίδη”.

Σε άλλη συνέντευξή της το 2021 στο «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου και είχε αποκαλύψει την ηλικία της, ενώ παράλληλα είχε δηλώσει πως είναι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, καθώς την κάνουν να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της.

«Μια χαρά τα πάω, τον έχω μαλώσει τον χρόνο. Τον έχω παγώσει. Είμαι υπέρ των επεμβάσεων, δεν είμαι κατά. 

Τα κάνω γιατί με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα; Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω», είχε δηλώσει.

epirusblog.gr
5 of 5
Άντζελα Δημητρίου: Οι αποκαλύψεις για τις 4 πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει (φωτό)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2065972675842503315
item