«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»: Το ιλιγγιώδες ποσό που πήρε η Ζιζέλ για 3 ώρες στο Καρναβάλι του Ρίο στην Βραζιλία

Το διάσημο μοντέλο της Βραζιλίας η Ζιζέλ, έβγαλε ένα ιλιγγιώδες ποσό από την τρίωρη παρουσία της στο καρναβάλι του Ρίο, καθώς η συμφωνία που έκλεισε… έφτασε τα 2 εκατ. δολάρια!

Ειδικότερα, η Ζιζέλ έκλεισε ένα μυθικό deal με εταιρεία που παράγει γνωστή μπύρα για να κάνει εμφάνιση με το logo της στην μπλούζα της στο καρναβάλι του Ρίο στην Βραζιλία. 

Το απίστευτο, όμως, δεν είναι τόσο το ποσό, όσο ο… χρόνος που εργάστηκε η Ζιζέλ για να κάνει την δουλειά και να προσθέσει στον τραπεζικό της λογαριασμό τα λεφτά αυτά.

Το μυθικό deal ήταν μόλις για 3 ώρες!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Βραζιλίας, «Globo», η εταιρεία της διάσημης μάρκας μπύρας έπεισε τη Ζιζέλ να παρευρεθεί στο καρναβάλι του Ρίο φορώντας ένα τοπ με την επωνυμία της.

Το διάσημο τοπ μόντελ, που τελευταία ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, λόγω του διαζυγίου της με τον άλλοτε σούπερσταρ του NFL, Τομ Μπρέιντι, είπε το «ναι».

Έβαλε την μπλούζα με το logo της εταιρείας μπύρας, το… μόστραρε για τρεις ώρες και έφυγε, βάζοντας στην τσέπη τα 2 εκατ. δολάρια.

Με την εταιρεία, πάντως, η Ζιζέλ δεν ήταν άγνωστη. Είχε ξανασυνεργαστεί μαζί της πριν από 20 χρόνια.

Δεν πίνει αλκοόλ

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι πάντως, ότι η Ζιζέλ διαφήμισε μεν την μπύρα, αλλά εκείνη δεν πίνει ποτέ αλκοόλ και μάλιστα είναι δηλωμένη πολέμιός του.

Η εταιρεία φέρεται να της ζήτησε να πιει και την μπύρα κάνοντας ακόμα πιο μεγάλη την διαφήμιση, αλλά το μοντέλο από την Βραζιλία το αρνήθηκε αυτό. Και φυσικά πέρασε το δικό της.

epirusblog.gr
5 of 5
«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»: Το ιλιγγιώδες ποσό που πήρε η Ζιζέλ για 3 ώρες στο Καρναβάλι του Ρίο στην Βραζιλία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6372193896307132036
item