Πάτρα: Περισσότεροι από 250.000 οι επισκέπτες του καρναβαλιού -Δεκάδες περιστατικά στα νοσοκομεία λόγω μέθης

Σε ρυθμούς καρναβαλιού βρίσκεται η Πάτρα, με πάνω από 250.000 επισκέπτες να έχουν κατακλύσει κάθε σημείο της αχαϊκής πρωτεύουσας και το πάρτι να συνεχίζεται χωρίς διακοπή σε κάθε γωνιά της πόλης.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις κορυφώνονται σήμερα, με τη μεγάλη παρέλαση στις 2, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 50.000 καρναβαλιστές, μαζί με την βασίλισσα του καρναβαλιού και τα άρματα που κατασκευάστηκαν και φιλοτεχνήθηκαν από τους καλλιτέχνες του καρναβαλικού εργαστηρίου του δήμου Πατρέων.

Την ίδια ώρα, και όπως εξήγησε αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στο OPEN, τα νοσοκομεία της πόλης βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ δεκάδες είναι τα περιστατικά λόγω μέθης.

Σε επιφυλακή νοσοκομεία και κέντρα υγείας στην Πάτρα

«Νομίζω ότι μετά από τρία χρόνια πανδημίας είναι ανάγκη για τον κόσμο να βγει να ξεδώσει. Στην Πάτρα έχουμε κρατήσει όλα τα νοσοκομεία ανοιχτά, να εφημερεύουν, και όλα τα κέντρα υγείας. Κάποια από τα περιστατικά που καταγράφηκαν εχθές λόγω μέθης ήταν σοβαρά», ανέφερε η κ. Γκάγκα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Σάββατο καταγράφηκαν τουλάχιστον 80 περιπτώσεις που άτομα χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο λόγω μέθης, σε κάποιες περιπτώσεις σοβαρής. 

epirusblog.gr
5 of 5
Πάτρα: Περισσότεροι από 250.000 οι επισκέπτες του καρναβαλιού -Δεκάδες περιστατικά στα νοσοκομεία λόγω μέθης
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8349611434967728145
item